• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Foraging Home Cook - Basic » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Foraging Home Cook - Basic

ISBN-13: 9781514139479 / Angielski / Miękka / 2015 / 76 str.

Paola Bassanese Bassanese
The Foraging Home Cook - Basic Paola Bassanese Bassanese 9781514139479 Createspace - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Foraging Home Cook - Basic

ISBN-13: 9781514139479 / Angielski / Miękka / 2015 / 76 str.

Paola Bassanese Bassanese
cena 24,21 zł
(netto: 23,06 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 24,08 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The Foraging Home Cook is a collection of international recipes, all tried and tested by author Paola Bassanese, a keen forager in London. This is the "no frills" version of The Foraging Home Cook: it's a cookery book for home cooks who enjoy foraging for wild foods. Although there are no illustrations, all the recipes have been tried and tested and are aimed at people with some prior knowledge of foraging. Using foraged wild foods allows you to have a healthier diet and save the environment by keeping your carbon emission low. Do you want to live an environment-friendly and sustainable life? Would you like to reduce carbon emissions and eat vegetables that grow locally? It's easier than you think, if you are willing to do some research and invest time in learning about edible wild foods. Maybe it's time to stop considering wild plants like nettles just a nuisance and take a serious look at their nutritional value. Then, the next step is to taste edible plants, discover new flavours (and discard those who don't quite agree with our palate) and experiment with them in the kitchen. 'The Foraging Home Cook' is a practical cookbook for the home cook: if you consider the two extremes in cooking, where on the one side you have restaurant-quality, labour-intensive and extravagant recipes, and on the opposite side you have boiled or steamed vegetables, this cookbook will offer you ideas for weekday and weekend dishes. Author Paola Bassanese says: "Foraging is waistline- and wallet-friendly. It's good for the environment and it makes you enjoy the great outdoors." She wrote 'The Foraging Home Cook' day by day, cooking meals and taking notes on how to prepare them using foraged ingredients. The recipe book almost reads like a food diary, with some anecdotes and background information on wild plants and their uses. Each time she picked a new ingredient she came up with one or more recipes to cook with it. 'The Foraging Home Cook' is a recipe book aimed at people who may not have too much time to cook during the week but want to prepare healthy meals that have a good nutritional value from vegetables rich in vitamins and minerals. Plants featured in the book are mostly available in the UK but some plants are also native of other countries outside of the UK. You will find recipes for everyday meals, more indulgent dishes to enjoy at the weekend, and some information about great plants to forage locally. Ever wanted to make elderflower cordial or make a great stir-fry with wild vegetables? Now you can - there are so many recipes to choose from.


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Seasonal
Wydawca:
Createspace
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781514139479
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
76
Waga:
0.11 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.41
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia