• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Food Chemistry Laboratory: A Manual for Experimental Foods, Dietetics, and Food Scientists, Second Edition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Food Chemistry Laboratory: A Manual for Experimental Foods, Dietetics, and Food Scientists, Second Edition

ISBN-13: 9781138426498 / Angielski / Twarda / 2017

Connie M. Weaver
The Food Chemistry Laboratory: A Manual for Experimental Foods, Dietetics, and Food Scientists, Second Edition Weaver, Connie M. 9781138426498 Taylor and Francis - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Food Chemistry Laboratory: A Manual for Experimental Foods, Dietetics, and Food Scientists, Second Edition

ISBN-13: 9781138426498 / Angielski / Twarda / 2017

Connie M. Weaver
cena 924,88
(netto: 880,84 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 906,73
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

A popular book in its first edition, The Food Chemistry Laboratory: A Manual for Experimental Foods, Dietetics, and Food Scientists, Second Edition continues to provide students with practical knowledge of the fundamentals of designing, executing, and reporting the results of a research project. Presenting experiments that can be completed, in many cases, without requiring extensive student laboratory facilities, the authors include new exercises in the areas of physical properties, lipids, proteins, and gelatin. Also new in this edition are a brief introduction to each laboratory exercise and a listing of materials needed, approximate time needed for completion, and possible complications and/or pitfalls.

Tested and refined for over 20 years, and performed by thousands of students, experiments are presented within 12 planned laboratory sessions. This flexible format allows you to create your own laboratory sessions by choosing the number and order of sessions and experiments to be performed. In addition to the well-tested experiments, The Food Chemistry Laboratory, Second Edition provides students with information on accessing food chemistry literature, research proposal preparation, preparing oral and written technical reports, and an evaluation score sheet. Guidelines for preparing laboratory notebooks are also included and a handy appendix allows rapid access to directions for setting up a difference testing experiment.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Nutrition
Wydawca:
Taylor and Francis
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781138426498
Rok wydania:
2017
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

"…well written and full of goodies that extend its use and value not only to students and practicing food technologists but also to chemists. …a valuable resource to anyone working in food science."

- in Inform

ABOUT THE FIRST EDITION:

"…a valuable addition to a sparse field with few published books. It offers a useful text for both new and established lab courses in food chemistry. For new instructors, it offers a complete course manual. For veteran instructors, the experimental descriptions and questions leave adequate room for extensions or integration into an established course. It is also good for courses with food science majors as well as nutrition/dietetic majors."

- C.S. Shoemaker in J. Food Biochemistry

Connie M. Weaver, James R. Daniel



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia