• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Culture of Food: 1154 - 1258 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Culture of Food: 1154 - 1258

ISBN-13: 9780631202837 / Angielski / Miękka / 1996 / 232 str.

Massimo Montanari; Jacques Le Goff
The Culture of Food: 1154 - 1258 Montanari, Massimo 9780631202837 Blackwell Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Culture of Food: 1154 - 1258

ISBN-13: 9780631202837 / Angielski / Miękka / 1996 / 232 str.

Massimo Montanari; Jacques Le Goff
cena 200,40 zł
(netto: 190,86 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 197,95 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book is about the history of food in Europe and the part it has played in the evolution of the European cultures over two millennia. It has been a driving force in national and imperial ambition, the manner of its production and consumption a means by which the identity and status of regions, classes and individuals have been and still are expressed. In this wide-ranging exploration of its history the author weaves deftly between the classes, regions and nations of Europe, between the habits of late antiquity and the problems of modernity. He examines the interlinked evolutions of consumption, production and taste, to show both what these reveal of the varied cultures and peoples of Europe in the past and what they suggest about the present.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Essays & Narratives
Social Science > Zwyczaje i tradycje
History > Europe - General
Wydawca:
Blackwell Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780631202837
Rok wydania:
1996
Wydanie:
Revised
Numer serii:
000049279
Ilość stron:
232
Waga:
0.34 kg
Wymiary:
23.01 x 15.29 x 1.52
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

"Massimo Montanari has sliced through the evidence of anecdotes, novellas, dietary tracts and demographic surveys to show the close and often surprising connections between food as precarious necessity and food as symbol of power, culture and social ambition." Times Literary Supplement

1. The Basis for a Common Language.

2. The Turning Point.

3. To Each His Own.

4. Europe and the World.

5. The Century of Hunger.

6. The Revolution.

Massimo Montanari was born in Imola in 1949. He teaches medieval history at the universities of Catania and Bologna. Among his other publications are The Medieval Countryside (Turin, 1984) and Food and Culture in the Middle Ages (Rome, 1992).

This book is about the history of food in Europe and the part it has played in the evolution of European cultures over two millennia. Food is the prerequisite both of survival and of culture. It has been a driving force in national and imperial ambition, the manner of its production and consumption a means by which the identity and status of regions, classes and individuals have been and still are expressed.

The European relationship to food has rarely been straightforward. In this wide–ranging exploration of its history the author weaves deftly between the social groups, geographical areas and nations of Europe, between the habits of late antiquity and the problems of modernity. He examines the interlinked evolutions of consumption, production and taste, to show both what these reveal of the varied cultures and peoples of Europe in the past and what they suggest about the present.

Montanari, Massimo Massimo Montanari is a professor of medieval histo... więcej >
Le Goff, Jacques Jacques Le Goff is Professor of History at L'Ecole... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia