• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Butcher's Apprentice: The Expert's Guide to Selecting, Preparing, and Cooking a World of Meat » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Butcher's Apprentice: The Expert's Guide to Selecting, Preparing, and Cooking a World of Meat

ISBN-13: 9781592537761 / Angielski / Miękka / 2012 / 176 str.

Aliza Green; Steve Legato
The Butcher's Apprentice: The Expert's Guide to Selecting, Preparing, and Cooking a World of Meat Green, Aliza 9781592537761 Quarry Books - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Butcher's Apprentice: The Expert's Guide to Selecting, Preparing, and Cooking a World of Meat

ISBN-13: 9781592537761 / Angielski / Miękka / 2012 / 176 str.

Aliza Green; Steve Legato
cena 96,03 zł
(netto: 91,46 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 95,51 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The masters in The Butcher s Apprentice teach you all the old-world, classic meat-cutting skills you need to prepare fresh cuts at home. Through extensive, diverse profiles and cutting lessons, butchers, food advocates, meat-loving chefs, and more share their expertise. Inside, you'll find hundreds of full-color, detailed step-by-step photographs of cutting beef, pork, poultry, game, goat, organs, and more, as well as tips and techniques on using the whole beast for true nose-to-tail eating. Whether you're a casual cook or a devoted gourmand, you'll learn even more ways to buy, prepare, serve, and savor all types of artisan meat cuts with this skillful guide."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Meat
Wydawca:
Quarry Books
Seria wydawnicza:
Apprentice
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781592537761
Rok wydania:
2012
Numer serii:
000406908
Ilość stron:
176
Waga:
0.50 kg
Wymiary:
25.15 x 20.32 x 1.78
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane
Green, Aliza Aliza Green is an award-winning Philadelphia-based... więcej >
Legato, Steve Aliza Green is an award-winning Philadelphia-based... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia