• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Book of Great Hors d'Oeuvre, Update Edition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Book of Great Hors d'Oeuvre, Update Edition

ISBN-13: 9780471283928 / Angielski / Twarda / 1990 / 800 str.

Terence Janericco
The Book of Great Hors d'Oeuvre, Update Edition Janericco, Terence 9780471283928 JOHN WILEY AND SONS LTD - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Book of Great Hors d'Oeuvre, Update Edition

ISBN-13: 9780471283928 / Angielski / Twarda / 1990 / 800 str.

Terence Janericco
cena 307,44 zł
(netto: 292,80 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 305,76 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The Book of Great Hors d'Oeuvre, Updated and Expanded
Terence Janericco
Now the last word on hors d'oeuvre has been fully revised, rewritten, and expanded to provide you with the most reliable source for menu selection, preparation, and presentation. The First Edition of The Book of Great Hors d'Oeuvre was widely praised by both professional chefs and reviewers, not only for its enormous selection of clearly and concisely written recipes but also for its Wealth of suggestions for entertaining. This new edition offers you hundreds of crowd-pleasing new ideas. More than 1,000 recipes help you to add a special culinary touch to every occasion from the intimate Cocktail party to the most extravagant affair. You are shown how to create exotic and inventive menus using familiar ingredients at the lowest possible cost. The chapters include ideas for:

  • Spreads and dips
  • Marinated and pickled foods
  • Dim sum
  • Pastries
  • Canapes and toasts
  • Pates and terrines
  • Croquettes
  • Cheese balls, fish balls, and meatballs
  • Stuffed vegetables, meats, and breads
Want to fascinate your guests with delectable, easily prepared French puff pastry? A delightful yogurt pastry? An irresistible strudel? These are just some of the scores of offerings that will make your food stand apart from its competitors. Noted culinary author Terence Janericco makes it easy for you to assure that the amount, variety, flavor, and visual, appeal of your hors d'oeuvre are perfect. His side-by-side use of both small-yield recipes (eight servings) and larger ones (24 servings) allows you to adjust the quantities to suit your needs. Everything is here How to adjust menus for the length of the party, the number of guests, the time of day, and the life-style of your client; how to select the foods that are just right as a prelude to lunch or dinner; how to promote the image your host or hostess wants. Janericco explains it all. All aspects of party planning are covered. Just follow the author's tips on presentation to create visually exciting food that is easily recognizable and readily accessible for the guests. Learn not only how to arrange food, but also which foods look good together (and which do not), as well as what are the best backgrounds. Turn here for advice on how to garnish platters, space foods appropriately, and present dips creatively. Discover how to situate buffets and bars in different settings, whether the event is in a banquet hall or small apartment. staff, equipment, utensils you'll know exactly what you need simply by opening this "menu-to-success." Whether your hors d'oeuvre are the prologue to a meal or the meal itself, this guide makes your performance the star of the show."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Appetizers
Cooking > Entertaining - General
Cooking > Holiday - General
Wydawca:
JOHN WILEY AND SONS LTD
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471283928
Rok wydania:
1990
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
800
Waga:
1.28 kg
Wymiary:
23.62 x 16.26 x 5.08
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik
Janericco, Terence About the Author Terence Janericco owns the Terenc... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia