• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Big Secret - What Happened To Our Bread: The Chorleywood Bread Process » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Big Secret - What Happened To Our Bread: The Chorleywood Bread Process

ISBN-13: 9781540483744 / Angielski / Miękka / 2016 / 170 str.

Mark Plummer
The Big Secret - What Happened To Our Bread: The Chorleywood Bread Process Plummer, Mark 9781540483744 Createspace Independent Publishing Platform - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Big Secret - What Happened To Our Bread: The Chorleywood Bread Process

ISBN-13: 9781540483744 / Angielski / Miękka / 2016 / 170 str.

Mark Plummer
cena 98,37 zł
(netto: 93,69 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 97,84 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

With the rise of food intolerances in our modern world which are rising to epidemic levels, have you ever stopped and wondered what is actually going on in our Bread Making Industry?
The questions and answers covered inside this book

  • Have you or your family struggled with gluten intolerance, food allergies, IBS, Celiac Disease and other inflammatory diseases?
  • What is the Chorleywood Bread Process and why don't we know about it?
  • Where, when and why it became an industry standard?
  • Are their benefits or dangers in the bread being produced?
  • Are we being exposed to GMO's?
  • Is this a cause for food intolerance with our children?
  • Does this staple processed food cause allergies?
  • Why is our bread full of chemicals?
  • What we can do about it
I'm going to be very honest with you. Before writing this book I knew nothing about baking in 21st century Britain. Intuitively, I knew there were going to be concerns from which questions would emerge. I was not surprised to discover that mass produced bread consumed in the UK is loaded to the max with additives, e numbers and other chemicals.
Some of these substances such as vitamin C are familiar to us, others such as mono and di-glycerides, perhaps not. So, if you know nothing about how most bread in 21st century Britain is made, you're in good company.
The principle reason for putting the book together presents itself; very few people seem to know how their bread is made, what it contains or where it comes from. My hope is that this book will go some way to filling that knowledge gap. Writing about modern bread making certainly enlightened me; hopefully the same will be true of you, the reader.
Download this book today
For further reading please visit www.viddapublishing.com

For additional books by Mark Plummer please check out:
Introducing Genetically Modified Organisms GMO http: //bit.ly/IntroducingGMObook

food industry book, coeliac disease, GMO, bread making, gluten intolerance, wheat intolerance, IBS, Celiac Disease, Food Allergies, Home Baking, Gluten-Free, Nutrition, Healthy eating, White Bread, Baking Industry, Sliced Loaf, Baking Skills, Processed Food, Genetically Modified, GMO Crops, Family Health, Family Nutrition, Home Cooking, Hidden Epidemic, History of Bread


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Reference > Research
Health & Fitness > Healthy Living & Personal Hygiene
Wydawca:
Createspace Independent Publishing Platform
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781540483744
Rok wydania:
2016
Ilość stron:
170
Waga:
0.23 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.91
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia