• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Beginner's Guide to Dehydrating Food, 2nd Edition: How to Preserve All Your Favorite Vegetables, Fruits, Meats, and Herbs » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Beginner's Guide to Dehydrating Food, 2nd Edition: How to Preserve All Your Favorite Vegetables, Fruits, Meats, and Herbs

ISBN-13: 9781635860245 / Angielski / Miękka / 2018 / 320 str.

Teresa Marrone
The Beginner's Guide to Dehydrating Food, 2nd Edition: How to Preserve All Your Favorite Vegetables, Fruits, Meats, and Herbs Teresa Marrone 9781635860245 Workman Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Beginner's Guide to Dehydrating Food, 2nd Edition: How to Preserve All Your Favorite Vegetables, Fruits, Meats, and Herbs

ISBN-13: 9781635860245 / Angielski / Miękka / 2018 / 320 str.

Teresa Marrone
cena 95,36
(netto: 90,82 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 95,36
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Dehydration is one of the simplest, safest, and time-tested methods of food preservation. This photographic guide to drying dozens of fruits, vegetables, herbs, and meats offers detailed instructions on every aspect of the process, from preparation techniques to calculating yield and assessing doneness. Readers will learn how to rehydrate and prepare each food in the tastiest way and discover how easy it is to dry beans and peas for soup mixtures, create meat jerky and fruit leathers to take on camping and hunting expeditions, prepare the most flavorful dried herb and spice blends to stock the pantry, and more.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Cooking > Methods - Special Appliances
Cooking > Reference
Wydawca:
Workman Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781635860245
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
320
Waga:
0.80 kg
Wymiary:
21.8 x 22.8 x 1.8
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia