• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

ISBN-13: 9781603585781 / Angielski / Miękka / 2015 / 320 str.

David Asher
The Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses David Asher 9781603585781 Chelsea Green Publishing Co - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

ISBN-13: 9781603585781 / Angielski / Miękka / 2015 / 320 str.

David Asher
cena 134,32 zł
(netto: 127,92 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 133,58 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Including more than 35 step-by-step recipes from the Black Sheep School of Cheesemaking Most DIY cheesemaking books are hard to follow, complicated, and confusing, and call for the use of packaged freeze-dried cultures, chemical additives, and expensive cheesemaking equipment. For though bread baking has its sourdough, brewing its lambic ales, and pickling its wild fermentation, standard Western cheesemaking practice today is decidedly unnatural. In The Art of Natural Cheesemaking, David Asher practices and preaches a traditional, but increasingly countercultural, way of making cheese--one that is natural and intuitive, grounded in ecological principles and biological science. This book encourages home and small-scale commercial cheesemakers to take a different approach by showing them: - How to source good milk, including raw milk; - How to keep their own bacterial starter cultures and fungal ripening cultures; - How make their own rennet--and how to make good cheese without it; - How to avoid the use of plastic equipment and chemical additives; and - How to use appropriate technologies. Introductory chapters explore and explain the basic elements of cheese: milk, cultures, rennet, salt, tools, and the cheese cave. The fourteen chapters that follow each examine a particular class of cheese, from kefir and paneer to washed-rind and alpine styles, offering specific recipes and handling advice. The techniques presented are direct and thorough, fully illustrated with hand-drawn diagrams and triptych photos that show the transformation of cheeses in a comparative and dynamic fashion. The Art of Natural Cheesemaking is the first cheesemaking book to take a political stance against Big Dairy and to criticize both standard industrial and artisanal cheesemaking practices. It promotes the use of ethical animal rennet and protests the use of laboratory-grown freeze-dried cultures. It also explores how GMO technology is creeping into our cheese and the steps we can take to stop it. This book sounds a clarion call to cheesemakers to adopt more natural, sustainable practices. It may well change the way we look at cheese, and how we make it ourselves.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Dairy
Cooking > Reference
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Chelsea Green Publishing Co
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781603585781
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
320
Waga:
0.85 kg
Wymiary:
25.15 x 20.07 x 2.03
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia