• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Art of French Pastry: A Cookbook » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Art of French Pastry: A Cookbook

ISBN-13: 9780307959355 / Angielski / Twarda / 2013 / 395 str.

Jacquy Pfeiffer; Martha Rose Shulman
The Art of French Pastry: A Cookbook Pfeiffer, Jacquy 9780307959355 Knopf Publishing Group - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Art of French Pastry: A Cookbook

ISBN-13: 9780307959355 / Angielski / Twarda / 2013 / 395 str.

Jacquy Pfeiffer; Martha Rose Shulman
cena 172,94 zł
(netto: 164,70 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 171,99 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Winner of the 2014 James Beard Award for Best Cookbook, Dessert & Baking

What does it take to perfect a flawlesseclair? A delicate yet buttery croissant? To pipe dozens of macarons? The answer is: an intimate knowledge of the fundamentals of pastry. InThe Art of French Pastryaward-winning pastry chef Jacquy Pfeiffer, cofounder of the renowned French Pastry School in Chicago, gives you just that.
By teaching you how to make everything from pate a choux to pastry cream, Pfeiffer builds on the basics until you have an understanding of the science behind the ingredients used, how they interact with one another, and what your hands have to do to transform them into pastry. This yields glorious results Expect to master these techniques and then indulge in exquisite recipes, such as:
.brioche
.napoleons / Mille-Feuilles
.cream puffs
.Alsatian cinnamon rolls / chinois
.lemon cream tart with meringue teardrops
.elephant ears / palmiers
.black forest cake
.beignets
as well as some traditional Alsatian savory treats, including:
. Pretzels
. Kougelhof
. Tarte Flambee
. Warm Alsatian Meat Pie
Pastry is all about precision, so Pfeiffer presents us with an amazing wealth of information lists of necessary equipment, charts on how ingredients react in different environments, and the precise weight of ingredients in grams, with a look at their equivalent in U.S. units which will help you in all aspects of your cooking.
But in order to properly enjoy your just desserts, so to speak; you will also learn where these delicacies originated. Jacquy Pfeiffer comes from a long line of pastry chefs and has been making these recipes since he was a child working in his father s bakery in Alsace. Sprinkled with funny, charming memories from a lifetime in pastry, this book will have you fully appreciating the hundreds of years of tradition that shaped these recipes into the classics that we know and love, and can now serve to our friends and families over and over again.
The Art of French Pastry, full of gorgeous photography andPfeiffer s accompanying illustrations, is a master class in pastry from a master teacher."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Pastry
Cooking > Regional & Ethnic - French
Wydawca:
Knopf Publishing Group
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780307959355
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
395
Waga:
1.55 kg
Wymiary:
23.88 x 20.83 x 3.3
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Obwoluta
Wydanie ilustrowane
Shulman, Martha Rose Martha Rose Shulman is an award-winning author of ... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia