• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Technological Interventions in Dairy Science: Innovative Approaches in Processing, Preservation, and Analysis of Milk Products » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Technological Interventions in Dairy Science: Innovative Approaches in Processing, Preservation, and Analysis of Milk Products

ISBN-13: 9781771886093 / Angielski / Twarda / 2018 / 336 str.

Rupesh S. Chavan; Megh R. Goyal
Technological Interventions in Dairy Science: Innovative Approaches in Processing, Preservation, and Analysis of Milk Products Rupesh S. Chavan Megh R. Goyal 9781771886093 Apple Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Technological Interventions in Dairy Science: Innovative Approaches in Processing, Preservation, and Analysis of Milk Products

ISBN-13: 9781771886093 / Angielski / Twarda / 2018 / 336 str.

Rupesh S. Chavan; Megh R. Goyal
cena 630,22
(netto: 600,21 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 627,63
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This new volume covers a selection of important novel technological interventions in dairy science, from the physical properties of milk and other milk products to non-thermal processing of milk. It also discusses safety methods in dairy science, which includes cleaning-in-place and techniques to determine adulteration in milk.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Business & Economics > Industries - General
Science > General
Wydawca:
Apple Academic Press
Seria wydawnicza:
Innovations in Agricultural & Biological Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781771886093
Rok wydania:
2018
Numer serii:
000786397
Ilość stron:
336
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Applications of Non-Thermal Processing in the Dairy Industry. High-Pressure Processing of Milk and Milk Products. Applications of Supercritical Fluid Extraction in the Food Industry. Preservation of Milk Using Botanical Preservatives (Essential Oils). Role of Human Colonic Microbiota in Diseases and Health. Novel Drying Technologies in the Dairy Industry. Biotechnological Route of Dairy Flavor Production. Fouling of Milk and Cleaning-in-Place in the Dairy Industry. Novel Methods to Detect Adulteration of Ghee or Milk Fat. Physical Parameters During Paneer Preparation: A Review. Rheological and Textural Properties of Milk Gels. Textural Analyses of Dairy Products.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia