Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Taste the Islands: Culinary Adventures in a Caribbean Kitchen » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2946600]
•
Literatura piękna
[1856966]
więcej...
•
Turystyka
[72221]
•
Informatyka
[151456]
•
Komiksy
[35826]
•
Encyklopedie
[23190]
•
Dziecięca
[619653]
•
Hobby
[140543]
•
AudioBooki
[1577]
•
Literatura faktu
[228355]
•
Muzyka CD
[410]
•
Słowniki
[2874]
•
Inne
[445822]
•
Kalendarze
[1744]
•
Podręczniki
[167141]
•
Poradniki
[482898]
•
Religia
[510455]
•
Czasopisma
[526]
•
Sport
[61590]
•
Sztuka
[243598]
•
CD, DVD, Video
[3423]
•
Technologie
[219201]
•
Zdrowie
[101638]
•
Książkowe Klimaty
[124]
•
Zabawki
[2473]
•
Puzzle, gry
[3898]
•
Literatura w języku ukraińskim
[254]
•
Art. papiernicze i szkolne
[8170]
Kategorie szczegółowe BISAC
Taste the Islands: Culinary Adventures in a Caribbean Kitchen
ISBN-13
: 9780813066165 / Angielski / Twarda / 2020 / 240 str.
Hugh Sinclair
;
Cynthia Verna
;
Calibe Thompson
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Taste the Islands: Culinary Adventures in a Caribbean Kitchen
ISBN-13
: 9780813066165 / Angielski / Twarda / 2020 / 240 str.
Hugh Sinclair
;
Cynthia Verna
;
Calibe Thompson
cena
107,60
zł
(netto: 102,48 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 107,02 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Spis treści
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Essays & Narratives
Cooking
>
Regional & Ethnic - Caribbean & West Indian
Wydawca:
University Press of Florida
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780813066165
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
240
Waga:
0.81 kg
Wymiary:
23.88 x 19.05 x 2.03
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane
Introduction
1. Appetizers
2. Salads and Dressings
3. Soups and Sauce
4. Seafood
5. Poultry and Meat
6. Sides
7. Desserts
8. Drinks
Acknowledgments
Producer's Message
Substitutions
Glossary
Index
Udostępnij
Czytaj nas na: