• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

ÉTUDES SUR CERTAINS ALIMENTS (JUS D'AGRUMES) » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

ÉTUDES SUR CERTAINS ALIMENTS (JUS D'AGRUMES)

ISBN-13: 9786203277173 / Francuski / Miękka / 88 str.

Dr.Mohamed Rabie
 - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

ÉTUDES SUR CERTAINS ALIMENTS (JUS D'AGRUMES)

ISBN-13: 9786203277173 / Francuski / Miękka / 88 str.

Dr.Mohamed Rabie
cena 218,66
(netto: 208,25 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 218,66
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Le concentré de jus d'orange est l'un des produits orange les plus importants, largement apprécié sur le marché mondial. La concentration du jus d'orange par évaporation modifie la couleur finale, le goût, l'arôme et les caractéristiques nutritionnelles du jus reconstitué. Par conséquent, la présente étude a été menée pour évaluer les points suivants: 1. Évaluation de l'utilisation du traitement enzymatique en combinaison avec la méthode de la pulpe sérique pour la concentration de jus d'orange Valencia et l'impact de ce processus sur la composition chimique et les composés aromatiques volatils. 2. L'effet de la pasteurisation sur les propriétés physico-chimiques et les composés aromatiques volatils du jus, de la pulpe et du sérum d'orange Valencia. Le jus d'orange non pasteurisé et le sérum qui en sont séparés ont été concentrés par un évaporateur rotatif sous vide.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Wydawca:
Editions Notre Savoir
Język:
Francuski
ISBN-13:
9786203277173
Ilość stron:
88
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Rabie, Dr.Mohamed Dr Mohamed Abed Hamid Rabie. Maître de conférences au Département des sciences alimentaires. Université de Zagazig, Égypte



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia