Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Swing By!: Entertaining Recipes and the New Art of Gathering » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678374]
•
Literatura piękna
[1638312]
więcej...
•
Turystyka
[64597]
•
Informatyka
[142634]
•
Komiksy
[32585]
•
Encyklopedie
[21653]
•
Dziecięca
[518595]
•
Hobby
[110105]
•
AudioBooki
[2116]
•
Literatura faktu
[199069]
•
Muzyka CD
[676]
•
Słowniki
[2780]
•
Inne
[405866]
•
Kalendarze
[1944]
•
Podręczniki
[166607]
•
Poradniki
[411831]
•
Religia
[456661]
•
Czasopisma
[407]
•
Sport
[59840]
•
Sztuka
[228279]
•
CD, DVD, Video
[3966]
•
Technologie
[205064]
•
Zdrowie
[88735]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3164]
•
Puzzle, gry
[3428]
•
Literatura w języku ukraińskim
[271]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10333]
Kategorie szczegółowe BISAC
Swing By!: Entertaining Recipes and the New Art of Gathering
ISBN-13
: 9780847829439 / Angielski
Stephanie Nass
Planowany termin premiery książki: 04-03-2025
Jeśli chcesz zamówić tę książkę
skontaktuj się
z nami.
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Swing By!: Entertaining Recipes and the New Art of Gathering
ISBN-13
: 9780847829439 / Angielski
Stephanie Nass
Planowany termin premiery książki: 04-03-2025
Jeśli chcesz zamówić tę książkę
skontaktuj się
z nami.
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
cena
195,62
zł
(netto: 186,30 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 178,61 zł
Książka dostępna od:
04-03-2025
Darmowa dostawa!
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Entertaining - General
Cooking
>
Tablesetting
Cooking
>
Courses & Dishes - Appetizers
Wydawca:
Rizzoli International Publications
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780847829439
Udostępnij
Czytaj nas na: