• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Swallow This: Serving Up the Food Industry’s Darkest Secrets » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Swallow This: Serving Up the Food Industry’s Darkest Secrets

ISBN-13: 9780007548354 / Angielski / Miękka / 2016 / 320 str.

Joanna Blythman
Swallow This: Serving Up the Food Industry’s Darkest Secrets Joanna Blythman 9780007548354 HarperCollins Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Swallow This: Serving Up the Food Industry’s Darkest Secrets

ISBN-13: 9780007548354 / Angielski / Miękka / 2016 / 320 str.

Joanna Blythman
cena 61,11
(netto: 58,20 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 61,11
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

From the author of What to Eat and Shopped, a revelatory investigation into what really goes into the food we eat.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Food Industry
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Nutrition
Cooking > Health & Healing - General
Wydawca:
HarperCollins Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780007548354
Rok wydania:
2016
Wydanie:
UK
Ilość stron:
320
Waga:
0.23 kg
Wymiary:
19.9 x 12.8 x 2.0
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

'In this fine book, Blythman uses a long spoon to sup with the devils of our daily diet.' The Times

'Outstanding ... Blythman is never holier than thou - she recognises that people, herself included, need and want convenience food. Her argument is simply that we have a right to know what's really in it, right down to the minor chemical processes that have known toxic properties ... Food for thought' Observer

'I whole-heartedly applaud her achievement. This is an important book which should be required reading for anyone who eats processed food, whether that's organic pork chops or sausage rolls from the petrol station' Literary Review

'Riveting' Daily Telegraph

Praise for What to Eat:

'Joanna Blythman has one of the sanest food heads in the Western World - and this brilliant book encapsulates her admirably clear thinking in a wonderfully accessible, entertaining way. Everyone who cares what they eat and how they feed their family - that's all of us, right? - should read it.' Hugh Fearnley Whittingstall

'A rare book, practical, sensible, and passionate. Joanna Blythman writes with clarity, sanity and humanity. Anyone interested in food and cooking should read it.' Matthew Fort

'A succinct and badly needed encyclopaedia of facts and common sense on food and nutrition for which I am truly grateful. The introduction alone is worth the price of the book.' Darina Allen

Joanna Blythman is Britain's leading investigative food journalist. She has won four Glenfiddich awards for her writing, a Caroline Walker Media Award for 'Improving the Nation's Health by Means of Good Food', and a Guild of Food Writers Award for The Food We Eat. In 2004, she won the prestigious Derek Cooper Award, one of BBC Radio 4's Food and Farming Awards. She writes and broadcasts frequently on food issues.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia