• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sustainable Food Systems from Agriculture to Industry: Improving Production and Processing » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2952079]
• Literatura piękna
 [1850969]

  więcej...
• Turystyka
 [71058]
• Informatyka
 [151066]
• Komiksy
 [35579]
• Encyklopedie
 [23181]
• Dziecięca
 [620496]
• Hobby
 [139036]
• AudioBooki
 [1646]
• Literatura faktu
 [228729]
• Muzyka CD
 [379]
• Słowniki
 [2932]
• Inne
 [445708]
• Kalendarze
 [1409]
• Podręczniki
 [164793]
• Poradniki
 [480107]
• Religia
 [510956]
• Czasopisma
 [511]
• Sport
 [61267]
• Sztuka
 [243299]
• CD, DVD, Video
 [3411]
• Technologie
 [219640]
• Zdrowie
 [100984]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2281]
• Puzzle, gry
 [3363]
• Literatura w języku ukraińskim
 [258]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8020]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sustainable Food Systems from Agriculture to Industry: Improving Production and Processing

ISBN-13: 9780128119358 / Angielski / Miękka / 2018 / 442 str.

Sustainable Food Systems from Agriculture to Industry: Improving Production and Processing  9780128119358  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sustainable Food Systems from Agriculture to Industry: Improving Production and Processing

ISBN-13: 9780128119358 / Angielski / Miękka / 2018 / 442 str.

cena 665,52
(netto: 633,83 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 661,43
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Sustainable Food Systems From Agriculture to Industry addresses the principle that the food supply needs of the present must be met without compromising the ability of future generations to meet their own needs. Responding to the demands and goals of sustainability requires the maximum utilization of all raw materials produced and integration of activities throughout all the production-to-consumption stages. This book begins at the production stage, with activities to reduce postharvest losses and increase use of by-products streams (waste) and continues through food manufacturing and beyond, presenting insights to ensure that energy, water, and other resources are used most efficiently and environmental impacts are minimized. Sustainable Food Systems From Agriculture to Industry presents the research and advancements in efficient, cost-effective, and environmentally food production and ways they can be implemented within the food industry. Filling the knowledge gap between understanding and applying these advancements, this team of expert authors from around the globe offer both academic and industry perspectives and a real-world view of the challenges and potential solutions that exist for feeding the world in the future. The book will guide industry professionals and researchers in ways to improve the efficiency and sustainability of food systems.

  • Addresses why food waste recovery improves sustainability of food systems, how these issues can be adapted by the food industry, and the role of policy making in ensuring sustainable food production
  • Describes in detail the latest understanding of food processing, food production and waste reduction issues
  • Includes emerging topics including sustainable organic food production and computer aided process engineering
  • Analyzes the potential and sustainability of already commercialized processes and products

Kategorie:
Geografia
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - General
Technology & Engineering > Food Science - General
Business & Economics > Industries - General
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128119358
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
442
Waga:
0.75 kg
Wymiary:
23.5 x 19.1 x 2.29
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Part A: Sustainable Food Production 1. Introduction to Sustainable Food Production 2. Elucidating Local Food Production to Identify Principles and Challenges for Sustainable Agriculture 3. Role of Earthworm in Sustainable Agriculture 4. Evaluating the Environmental, Economic and Social Sustainability of Agro-Food Systems Through Life Cycle Approaches 5. Systems for Sustainability and Transparency of Food Supply Chains

Part B: Sustainable Food Processing 6. Energy saving food processing 7. Drying and chilling/freezing of perishable foods in the organic sector 8. Sustainable Packaging 9. Sustainable Sanitation in the Food Industry 10. Microbial Biosurfactants in Food Sanitation

Part C: Sustainable Food Waste Management 11. Food Waste Valorisation 12. Food Waste Recovery: Prospects and Opportunities



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia