Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Studies in Music History: Essays for Oliver Strunk » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2671187]
•
Literatura piękna
[1632828]
więcej...
•
Turystyka
[64808]
•
Informatyka
[142531]
•
Komiksy
[32618]
•
Encyklopedie
[21639]
•
Dziecięca
[520689]
•
Hobby
[110162]
•
AudioBooki
[2156]
•
Literatura faktu
[198769]
•
Muzyka CD
[707]
•
Słowniki
[2799]
•
Inne
[406191]
•
Kalendarze
[2017]
•
Podręczniki
[166535]
•
Poradniki
[411695]
•
Religia
[456313]
•
Czasopisma
[424]
•
Sport
[59852]
•
Sztuka
[228027]
•
CD, DVD, Video
[4024]
•
Technologie
[204808]
•
Zdrowie
[89035]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3383]
•
Puzzle, gry
[3415]
•
Literatura w języku ukraińskim
[271]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10676]
Kategorie szczegółowe BISAC
Studies in Music History: Essays for Oliver Strunk
ISBN-13
: 9780313225017 / Angielski / Twarda / 1980 / 527 str.
Harold Powers
;
William Oliver Strunk
;
W. Oliver Strunk
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Studies in Music History: Essays for Oliver Strunk
ISBN-13
: 9780313225017 / Angielski / Twarda / 1980 / 527 str.
Harold Powers
;
William Oliver Strunk
;
W. Oliver Strunk
cena
404,82
zł
(netto: 385,54 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 398,60 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Sztuka
,
Muzyka
Kategorie BISAC:
Music
>
History & Criticism - General
History
>
General
Wydawca:
Greenwood Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780313225017
Rok wydania:
1980
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
527
Waga:
0.93 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 3.02
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Obwoluta
Wydanie ilustrowane
Udostępnij
Czytaj nas na: