• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sterilization of Food in Retort Pouches » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sterilization of Food in Retort Pouches

ISBN-13: 9780387311289 / Angielski / Twarda / 2006 / 205 str.

A. G. Abdul Ghani Al-Baali; Mohammed M. Farid
Sterilization of Food in Retort Pouches A. G. Abdul Ghan Mohammed M. Farid 9780387311289 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sterilization of Food in Retort Pouches

ISBN-13: 9780387311289 / Angielski / Twarda / 2006 / 205 str.

A. G. Abdul Ghani Al-Baali; Mohammed M. Farid
cena 403,47 zł
(netto: 384,26 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Sterilization of canned food is a well-known technology that has been in practice for many decades. Food sterilization has been well studied in a large number of textbooks. This book is not about the science of sterilization or food safety but rather about the important interaction between ?uid mechanics, heat transfer, and microbial inactivation. Such interaction is complex and if ignored would lead to incorrect information not only on food sterility but also on food quality. The book is written by engineers for both food engineers and scientists. However, it may also be of interest to those working in computational ?uid dynamics (CFD). It presents an elementary treatment of the principles of heat transfer during thermal sterilization, and it contains suf?cient material presented at a high level of mathematics. A background in the solution of ordinary and partial differential equations is helpful for proper understanding of the main chapters of this book. However, we have avoided going into a detailed numerical analysis of the ?nite volume method (FVM) of solutions used to solve the sets of equations. Some familiarity with ?uid dynamics and heat transfer will also be helpful but not essential. Inthisbook, conductionandconvectiveheattransferistreatedsuchthatthereaderisofferedthe insight that is gained from analytical solutions as well as the important tools of numerical analysis, which must be used in practice. Analysis of free convection is used to present a physical picture of the convection process

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemia
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Food Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780387311289
Rok wydania:
2006
Wydanie:
2006
Numer serii:
000156611
Ilość stron:
205
Waga:
0.58 kg
Wymiary:
25.76 x 18.39 x 1.68
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Thermal Sterilization Of Food.- Heat Transfer Principles.- Principles Of Thermal Sterilization.- Fundamentals Of Computational Fluid Dynamics.- Thermal Sterilization Of Food In Cans.- Theoretical Analysis Of Thermal Sterilization Of Food In 3-D Pouches.- Pouch Product Quality.- Experimental Measurements Of Thermal Sterilization Of Food In 3-D Pouches.- A New Computational Technique For The Estimation Of Sterilization Time In Canned Food.

The subject of sterilization of food in cans has been well studied both experimentally and theoretically, but very limited work has been undertaken to study the sterilization of food in pouches. Sterilization of Foods in Retort Pouches examines the important interaction between fluid mechanics, heat transfer and microbial inactivation during sterilization of food in pouches. Such interaction is complex and if ignored would lead to incorrect information not only on food sterility but also on food quality.

Sterilization of Foods in Retort Pouches is useful for engineers and food scientists where heat transfer is one of the basic disciplines. It is also suitable as a text for postgraduate students and researchers.

 

About the authors

A. G. Abdul Ghani is a Research Scientist at the University of Auckland.

Mohammed M. Farid is Professor of Chemical Engineering at the University of Auckland.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia