• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Starch-Based Materials in Food Packaging : Processing, Characterization and Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Starch-Based Materials in Food Packaging : Processing, Characterization and Applications

ISBN-13: 9780128094396 / Angielski / Twarda / 2017 / 336 str.

Starch-Based Materials in Food Packaging : Processing, Characterization and Applications  9780128094396  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Starch-Based Materials in Food Packaging : Processing, Characterization and Applications

ISBN-13: 9780128094396 / Angielski / Twarda / 2017 / 336 str.

cena 764,24 zł
(netto: 727,85 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 757,98 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Industrial Design - Packaging
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128094396
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
336
Waga:
0.69 kg
Wymiary:
15.2x22.9x0
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

1. Starch 2. Starch thermal-processing: technologies at laboratory and semi-industrial scale 3. Bio-based materials from traditional and non-conventional native and modified starches 4. Composites and nanocomposites based on starches. Effect of mineral and organic fillers on processing, structure and final properties of starch 5. Thermoplastic starch-based blends: processing, structure and final properties 6. Food packaging: properties and characteristics. 7. Active and intelligent food packages 8. Potential use of starch in food packaging 9. Future tendencies

got the degree of Chemical Engineer (1986) from Universidad Nacional de La Plata (UNLP) and the degree of Doctor in Chemical Engineering (1991) from Universidad Nacional del Sur (UNS), Argentine. He did a postdoctoral stay at the Department of Materials Science, Massachusetts Institute of Technology, USA, from 1992 to 1994. Now, she is a Senior researcher from the National Research Council of Argentine (CONICET) and Full Professor at the Chemical Engineering Department of UNS. His main research lines are related to polymer science and technology, including synthetic and natural polymers. Particularly he has expertise in: synthesis and characterization of taylor made homo- and block-copolymers, extraction, characterization and physical and chemical modification of biopolymers as well as polymer composites. He was the advisor of eight doctoral theses, he is author of more than seventy papers in international journals, five book's chapters and presented more than a two hundred and fifty papers in National and International Congress. got the degree of Chemical Engineer (1988) from Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (UNCPBA) and the degree of Doctor in Chemical Engineering (1992) from Universidad Nacional del Sur (UNS), Argentine. received her degree in Chemistry in 1990 from Universidad Nacional de Mar del Plata (UNMP). Her research focuses on the development, characterization and application of hydrocolloid-based films. Her workplace is the Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de los Alimentos (CIDCA-UNLP-CONICET). graduated in Chemical Engineering from Universidad Nacional del Sur (UNS), Argentina, in 2004. Her research interests include processing and characterization of composites, studying synthetic and biopolymeric matrices, in order to develop proper materials for food packaging applications. is Chemist (1999) and reached a master's degree in Food Science and Technology in 2006, both from Universidad Nacional del (UNS) of Bahía Blanca.

Her research mainly focuses on the development, characterization and application of starch biodegradable films, especially in food packaging. Nowadays, her research is being carried out in the Planta Piloto de Ingeniería Química (PLAPIQUI-UNS-CONICET). She is author of sixteen international scientific papers, one book, three book's chapters and she has around fifty presentations in National and International Congress.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia