• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sqirl Away: Modern Jamming, Preserving, and Canning » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sqirl Away: Modern Jamming, Preserving, and Canning

ISBN-13: 9781419735332 / Angielski / Twarda / 2020 / 256 str.

Jessica Koslow
Sqirl Away: Modern Jamming, Preserving, and Canning Jessica Koslow 9781419735332 ABRAMS - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sqirl Away: Modern Jamming, Preserving, and Canning

ISBN-13: 9781419735332 / Angielski / Twarda / 2020 / 256 str.

Jessica Koslow
cena 134,51 zł
(netto: 128,10 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 134,51 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

"This is food whose time has come," declared Mark Bittman about Sqirl, the much-beloved Los Angeles restaurant that locals, tourists, and critics alike all flock to. Sqirl Away collects Koslow's signature jellies, preserves, and jams into a cookbook that looks and feels like no other preserving book out there, inspiring makers to try their own hands at canning and creating.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Cooking > Seasonal
Cooking > Individual Chefs & Restaurants
Wydawca:
ABRAMS
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781419735332
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
256
Waga:
1.44 kg
Wymiary:
27.43 x 21.84 x 2.54
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Jessica Koslow is the chef and owner of Sqirl, a preserves company and restaurant in Los Angeles. Since its opening in 2011, Sqirl has been featured in the New York Times, Wall Street Journal, and Vogue, and she has been nominated for a James Beard Award for Best Chef: West. Her first book, Everything I Want to Eat, was nominated for a James Beard Award and won Eater's Cookbook of the Year.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia