• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sous Vide Cookbook: The Modern Technique and Simple Recipes for Perfect Cooking » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sous Vide Cookbook: The Modern Technique and Simple Recipes for Perfect Cooking

ISBN-13: 9781974037599 / Angielski / Miękka / 2017 / 148 str.

Amelia Grimes
Sous Vide Cookbook: The Modern Technique and Simple Recipes for Perfect Cooking Amelia Grimes 9781974037599 Createspace Independent Publishing Platform - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sous Vide Cookbook: The Modern Technique and Simple Recipes for Perfect Cooking

ISBN-13: 9781974037599 / Angielski / Miękka / 2017 / 148 str.

Amelia Grimes
cena 51,53 zł
(netto: 49,08 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 51,25 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

If you wanna learn a cool new way to cook your food, you're in the right place Let me introduce you to Sous Vide Cooking The founder of this French technique, Georges Pralus, discovered how easily you can minimize shrinkage while cooking your meals. It has grown in popularity over the last two decades making the appliance more readily available for home cooks. You will discover some of the ways to cook dishes such as these:

  • Egg Bites with Sweet Peas, Mint, and Feta
  • Pork Sausages with Grapes and Rosemary
  • Coconut Chicken with Peanut Dipping Sauce
  • Italian Meatloaf with Provolone Cheese
  • Mango and Prawn Salad
  • Cinnamon Almond Cake
These are only a few just to get you thinking about how great it would be when you can acquire professional results with a little bit of planning.


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Professional
Wydawca:
Createspace Independent Publishing Platform
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781974037599
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
148
Waga:
0.15 kg
Wymiary:
20.32 x 12.7 x 0.81
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia