• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sourcebook of Flavors » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sourcebook of Flavors

ISBN-13: 9780834213074 / Angielski / Twarda / 1998 / 928 str.

Gary A. Reineccius
Sourcebook of Flavors Gary A. Reineccius 9780834213074 Aspen Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sourcebook of Flavors

ISBN-13: 9780834213074 / Angielski / Twarda / 1998 / 928 str.

Gary A. Reineccius
cena 1204,83
(netto: 1147,46 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1156,64
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Food Content Guides
Wydawca:
Aspen Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780834213074
Rok wydania:
1998
Ilość stron:
928
Waga:
1.78 kg
Wymiary:
25.76 x 18.69 x 4.72
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

`...an essential reference for flavor chemists, and also highly recommended for food researchers and sensory scientists. Because it should retain its timely character for many years, the book is also appropriate for use as a graduate-level text.'
Trends in Food Science and Technology
`...a true reference book of flavor information...invaluable.'
Inform

The Flavor Industry. Flavor Analysis. Flavor Chemistry. Off-Flavors in Foods. Process Flavors. Biotechnology for the Production of Flavoring Materials. Natural Flavoring Materials. Plant Materials Used in Flavorings. Principle Essential Oils Used in Flavorings. Organic Chemicals Used in Flavoring and Fragrances. Flavor Manufacturing. Flavor Encapsulation. Flavoring Materials Contributing to Taste. Flavoring Ingredients Classified as GRAS by the Flavor Extract Manufacturers Association. Flavor Patents. The Flavorist. Quality Control in the Flavor Industry. Adulteration. Statistical Methods. Food Colorants. Sensory Analysis. The Safety of Flavorings. Labeling Regulation. International Flavor Legislation.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia