Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Smoked: How to Flavor, Cure and Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit and More » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2367569]
•
Literatura piękna
[1581310]
więcej...
•
Turystyka
[61364]
•
Informatyka
[129164]
•
Komiksy
[28172]
•
Encyklopedie
[22120]
•
Dziecięca
[508394]
•
Hobby
[104669]
•
AudioBooki
[2308]
•
Literatura faktu
[193628]
•
Muzyka CD
[860]
•
Słowniki
[2901]
•
Inne
[396164]
•
Kalendarze
[514]
•
Podręczniki
[155550]
•
Poradniki
[408570]
•
Religia
[444279]
•
Czasopisma
[465]
•
Sport
[54649]
•
Sztuka
[212003]
•
CD, DVD, Video
[3922]
•
Technologie
[176290]
•
Zdrowie
[88990]
•
Książkowe Klimaty
[124]
•
Zabawki
[4089]
•
Puzzle, gry
[3403]
•
Literatura w języku ukraińskim
[235]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12953]
Kategorie szczegółowe BISAC
Smoked: How to Flavor, Cure and Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit and More
ISBN-13
: 9781760793784 / Angielski / Miękka / 2022 / 168 str.
Jeremy Schmid
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Smoked: How to Flavor, Cure and Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit and More
ISBN-13
: 9781760793784 / Angielski / Miękka / 2022 / 168 str.
Jeremy Schmid
cena
83,33
zł
(netto: 79,36 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 82,91 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Methods - Canning & Preserving
Cooking
>
Methods - Raw Food
Wydawca:
New Holland Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781760793784
Rok wydania:
2022
Ilość stron:
168
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Schmid, Jeremy
Jeremy Schmid enjoys preparing food using traditio...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: