• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Smart Food Industry: The Blockchain for Sustainable Engineering » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Smart Food Industry: The Blockchain for Sustainable Engineering

ISBN-13: 9781032138657 / Twarda / 2024 / 398 str.

Smart Food Industry: The Blockchain for Sustainable Engineering  9781032138657 Taylor & Francis Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Smart Food Industry: The Blockchain for Sustainable Engineering

ISBN-13: 9781032138657 / Twarda / 2024 / 398 str.

cena 780,44 zł
(netto: 743,28 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 730,42 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Smart Food Industry: The Blockchain for Sustainable Engineering, Volume II - Current Status, Future Foods, and Global Issues reviews the literature and scientific frameworks to present a kind of sustainability compass.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Life Sciences - General
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
ISBN-13:
9781032138657
Rok wydania:
2024
Ilość stron:
398
Wymiary:
25.4 x 17.8
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

STATUS OF SUSTAINABLE FOOD INDUSTRY. The Food System with Optimum Nutrition Vision. Food Sustainability Index.  Green and Sustainable Foodomics. NEXT GENERATION AND FUTURE TECHNOLOGY FOR SUSTAINABLE FOODS. Pseudocereals as Superfoods Complementarity with No Competition for Food and Nutrition Security. Plant-Based Foods. Veggie Meat Alternatives: A Virtue-Ethical View. 'Lab-grown' Meat and Considerations for its Production at Scale. Insect as Food: A Sustainable Foodways. Mealworm-bas ed Foods. Microalgae as Food Source. 3D Food Printing: Fundamental Concepts, Crucial Factors, and A Critical Discussion about Acceptance and Sustainable Contribution. POLICY, SOCIAL, ECONOMIC, AND ENVIRONMENTAL ASPECTS IN FOOD INDUSTRIES. Smart Food Policy as a Response to a New Sustainable Food System Agenda. Food Safety in the Sustainable Food Industry. Consumers' Acceptance (or lack thereof) of Sustainable Food Innovations: Setting Foundations for Convergence Innovation. Food Process Simulation and Techno-Economic Assessment in Sustainable Food Manufacturing. Bioeconomy of Sustainable Food Industries. Smart Logistics for Sustainable Food Industries. Water Footprint of Food Systems. Carbon Footprint of the Food Supply Chain. Environmental Sustainability Assessment of Food Waste Valorization Options.

Eduardo Jacob-Lopes is currently an associate professor at the Department of Food Technology and Science, Federal University of Santa Maria, Brazil. He has more than 20 years of teaching and research experience. He is a technical and scientific consultant for several companies, agencies, and scientific journals. He has more than 700 publications/communications and has registered 15 patents. His research interest includes biotechnology and bioengineering with an emphasis on environmental biotechnology.

Leila Queiroz Zepka is currently an associate professor at the Department of Food Technology and Science, Federal University of Santa Maria, Brazil. She has more than 20 years of teaching and research experience. She is a technical and scientific consultant for several companies, agencies, and scientific journals. She has 600 publications/communications and has registered 11 patents. Her research interest includes microalgal biotechnology with an emphasis on biomolecules and novel products for the food industry.

Mariany Costa Deprá is currently a researcher at the Department of Food Science and Technology, Federal University of Santa Maria, Brazil. She is a technical and scientific consultant for companies and scientific journals. With more than 100 publications/communications, her research interest includes process engineering with an emphasis on sustainability metrics and indicators.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia