• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Single Cell Protein » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Single Cell Protein

ISBN-13: 9783642465420 / Angielski / Miękka / 2012 / 190 str.

Israel Goldberg
Single Cell Protein Israel Goldberg 9783642465420 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Single Cell Protein

ISBN-13: 9783642465420 / Angielski / Miękka / 2012 / 190 str.

Israel Goldberg
cena 403,47
(netto: 384,26 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

In early 1973, I returned to Israel from a post-doctoral fellowship at Harvard University, and was accepted as a lecturer in the Department of Applied Microbiology at the Hebrew University of Jerusalem. Shortly after my return, Professor Richard Mateles, who at that time was head of the Department, suggested that I purchase a good and comprehensive book on single cell protein (SCP) in order to expand my general knowledge in the subject I had started then to work on; that was microbial utilization of one-carbon (C ) compounds. l Naturally, I took his advice (after all, he was the Boss) and bought the book, which was the only general book published on this subject at that time, and was based on papers presented at the First International Conference on Single Cell Protein, held at the Massachussetts Institute of Technology (M.I.T.), on October 1967 (Mateles and Tannenbaum, editors) [1]. Through this book I became acquainted with the world's hunger problem that existed in the past, and ways in which it was to be solved by SCP products prepared from CO , fossil-based raw 2 materials, and from wastes.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Medical > Microbiology
Science > Biochemia
Science > Biotechnology
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Biotechnology Monographs
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783642465420
Rok wydania:
2012
Wydanie:
Softcover Repri
Numer serii:
000403600
Ilość stron:
190
Waga:
0.36 kg
Wymiary:
24.4 x 17.0
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1 Organisms and Substrates.- 1.1 Introduction.- 1.1.1 Microorganisms Used in SCP Production.- 1.1.2 Carbon Sources for SCP Production.- 1.2 Carbon Sources and Microorganisms Used in SCP Production..- 1.2.1 Autotrophic Growth on CO2.- 1.2.1.1 SCP from Bacterial Photosynthetic Reactions.- 1.2.1.2 Photosynthetic Algal SCP.- 1.2.1.3 Chemolithotrophic Bacteria.- 1.2.2 Fossil Mass.- 1.2.2.1 Crude Oil, Gas-Oil, Hydrocarbons.- 1.2.2.2 One Carbon (C1)-compounds.- 1.2.2.3 Ethanol.- 1.2.3 Renewable Resources as Carbon Substrates for SCP Production.- 1.2.3.1 Saccharide Substrates.- 1.2.3.2 Polysaccharide.- 1.3 Other Nutritional Requirements for Biomass Production.- 1.3.1 Energy Sources.- 1.3.2 Sources of Nitrogen.- 1.3.3 Sources of the Minor Elements.- 1.3.4 Vitamins.- 2 Fermentation Processes for Microbial SCP Production.- 2.1 Introduction.- 2.2 Physiological and Engineering Process Aspects.- 2.2.1 Batch and Continuous Cultures in SCP Production.- 2.2.1.1 Kinetics of Microbial Growth in a Batch Culture.- 2.2.1.2 Aspects in Continuous Culture Operation of Relevance to SCP Production.- 2.2.1.3 Advantages of Continuous Culture over Batch Fermentation.- 2.2.1.4 The Applications of Continuous Culture in Research Relevant to SCP Production.- 2.2.2 Improvement of Media for Biomass Production.- 2.2.3 Growth Yields of Microorganisms.- 2.2.3.1 Theoretical Biomass Yields for Different Carbon Substrates.- 2.2.3.2 Experimental Cellular Yields.- 2.2.3.3 Maintenance Energy Requirements and “True Growth Yield” Values.- 2.2.3.4 Productivity.- 2.2.3.5 Relationship Among Cell Yield, Oxygen Demand, and Heat Load.- 2.2.4 Physiological Problems Associated with Scale-up.- 2.2.4.1 The Effect of Oxygen.- 2.2.4.2 The Effect of Carbon Dioxide.- 2.2.4.3 Variations in the Concentration of Limiting Nutrients.- 2.2.5 Sterilization.- 2.2.6 “Structured” Mixed Cultures.- 2.2.6.1 Complex and Multiple Carbon Sources.- 2.2.6.2 Defined and Simple Carbon Sources.- 2.2.7 Recycling.- 2.2.8 Recovery of the SCP Product.- 2.2.9 Description of Selected Pilot Plants and Industrial Processes for SCP Manufacture.- 2.2.9.1 ICI’s “Pruteen” Process (Methanol-Bacteria).- 2.2.9.2 The “Pekilo” Process (SSL-mold).- 2.2.9.3 High-Rate Algal Ponds (HRAP).- 2.2.9.4 “Mycoprotein” for Human Food.- 2.2.9.5 Yeast SCP from n-Paraffins.- 2.2.9.6 The “Waterloo” Process-Production of SCP from Waste Biomass.- 2.2.10 Improvement of the Process for SCP Production.- 2.2.10.1 Type of Fermentor.- 2.2.10.2 Computer-Controlled SCP Fermentation Processes.- 2.2.10.3 Genetic Manipulation Techniques.- 2.2.10.4 Thermophilic Microorganisms.- 2.3 Economic Considerations in SCP Production.- 3 The SCP Product.- 3.1 Introduction.- 3.2 Composition of the SCP Product.- 3.2.1 Protein.- 3.2.2 RNA and DNA.- 3.2.3 Lipids.- 3.2.4 Other Constituents of the SCP Product.- 3.3 Changes in the Composition of the SCP Product.- 3.3.1 Changes in Macromolecular Composition.- 3.3.1.1 Protein and Nucleic Acids.- 3.3.1.2 Lipids.- 3.3.1.3 Carbohydrates.- 3.3.2 Environmental and Genetic Control of Protein Composition.- 3.3.2.1 Environmental Conditions.- 3.3.2.2 Genetic Control of Protein Composition.- 3.4 Toxicological Status and Nutritional Value of SCP Products..- 4 Concluding Remarks and Epilogue.- 5 References.- 6 Subject Index.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia