• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sensory Analysis of Foods of Animal Origin » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sensory Analysis of Foods of Animal Origin

ISBN-13: 9781439847954 / Angielski / Twarda / 2010 / 456 str.

Leo M.L. Nollet;Fidel Toldra;¬Abar
Sensory Analysis of Foods of Animal Origin Leo M.L. Nollet Fidel Toldra  9781439847954 Taylor and Francis - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sensory Analysis of Foods of Animal Origin

ISBN-13: 9781439847954 / Angielski / Twarda / 2010 / 456 str.

Leo M.L. Nollet;Fidel Toldra;¬Abar
cena 1001,99 zł
(netto: 954,28 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 957,11 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Devoted specifically to the analysis of sensory parameters in food products of animal origin, this book describes the main analytical techniques and methodologies and their application. It describes the analysis of color and texture, including recent advances texture measuring. It also includes techniques for sampling and identification of volatile compounds, sensory aspects, and quality index methods. The book reviews sample preparation and clean-up methods in depth, then provides a detailed overview of different separation and detection methods.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Taylor and Francis
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781439847954
Rok wydania:
2010
Ilość stron:
456
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

MEAT: Color Measurements on Muscle-Based Foods. Measuring Meat Texture. Techniques for Sampling and Identification of Volatile Compounds Contributing to Sensory Perception. Sensory Descriptors. Sensory Perception. Sensory Aspects of Cooked Meats. PROCESSED MEATS AND POULTRY: Color Characteristics of Meat and Poultry Processing. Texture Analysis. Flavor of Meat Products. Sensory Descriptors for Cooked Meat Products. Sensory Descriptors for Dry-Cured Meat Products. FISH AND SEAFOOD PRODUCTS: Quality Assessment of Fish and Fishery Products by Color Measurement. Instrumental Texture. Quality Index Methods. Sensory Descriptors. Sensory Aspects of Heat-Treated Seafood. MILK AND DAIRY FOODS: Color. Texture. Rheological Properties and Flavor Release. Flavor Formation. Flavor. Determination of Identity and Quality of Dairy Products.

Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia