• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Seafood Handbook: The Comprehensive Guide to Sourcing, Buying and Preparation [With 2 Full-Color Reference Posters] » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Seafood Handbook: The Comprehensive Guide to Sourcing, Buying and Preparation [With 2 Full-Color Reference Posters]

ISBN-13: 9780470404164 / Angielski / Spiralna / 2009 / 288 str.

The Editors of Seafood Business
Seafood Handbook: The Comprehensive Guide to Sourcing, Buying and Preparation [With 2 Full-Color Reference Posters] The Editors of Seafood Business 9780470404164  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Seafood Handbook: The Comprehensive Guide to Sourcing, Buying and Preparation [With 2 Full-Color Reference Posters]

ISBN-13: 9780470404164 / Angielski / Spiralna / 2009 / 288 str.

The Editors of Seafood Business
cena 358,68 zł
(netto: 341,60 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 357,95 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Updated to include a number of new species not previously featured, Seafood Handbook, Second Edition remains the only professional seafood reference guide. Easy to use and comprehensive, this book covers the sourcing, cooking, nutrition, product forms, names, and global supply information for more than 100 types of finfish and shellfish, with two oversized posters for quick reference. Professionals in the foodservice industry who need to make menu selections or purchase fish, and seafood buyers will benefit from this in-depth guide.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Seafood
Cooking > Methods - General
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780470404164
Rok wydania:
2009
Ilość stron:
288
Waga:
0.99 kg
Wymiary:
27.69 x 21.59 x 2.03
Oprawa:
Spiralna
Wolumenów:
01

It wouldn t be very difficult to breeze through the book and gain quite an impressive knowledge of almost all the seafood varieties offered in the market today. ( The Gastronomer s Bookshelf, April 2009)

Foreword.

Preface.

Introduction.

Health.

Sustainability.

Aquaculture.

Harvesting.

Distribution.

Product forms.

Preparation.

Safety.

Quality guide.

Finfish.

Anchovy.

Arctic char.

Barracuda.

Barramundi.

Basa/swai.

Bass, black sea.

Bass, Chilean sea.

Bass, European sea.

Bass, hybrid striped.

Bluefish.

Bream.

Carp.

Catfish.

Cobia.

Cod.

Croaker.

Cusk.

Dogfish.

Dory.

Drum.

Eel.

Escolar.

Flounder.

Grouper.

Haddock.

Hake.

Halibut.

Herring.

Hoki.

Kingklip.

Lingcod.

Mackerel, Atlantic.

Mahimahi.

Marlin.

Moi.

Monkfish.

Mullet.

Opah.

Orange roughy.

Perch, Atlantic ocean.

Perch, Lake Victoria.

Perch, yellow.

Pollock, Alaska.

Pompano.

Porgy.

Rockfish.

Sablefish.

Salmon, Atlantic.

Salmon, chinook.

Salmon, chum.

Salmon, coho.

Salmon, pink.

Salmon, sockeye.

Shad, American.

Shark, mako.

Skate.

Smelt.

Snapper.

Sole, Dover.

Sturgeon.

Swordfish.

Tilapia.

Tilefish.

Trout, rainbow.

Tuna, albacore.

Tuna, bluefin.

Tuna, yellowfin.

Turbot.

Wahoo.

Walleye.

Whitefish.

Wolffish.

Yellowtail.

Shellfish.

Abalone.

Clam, geoduck.

Clam, hardshell.

Clam, softshell.

Clam, surf.

Cockle.

Conch.

Crab, blue.

Crab, Dungeness.

Crab, Jonah.

Crab, king.

Crab, rock.

Crab, snow.

Crab, spanner.

Crab, stone.

Crawfish.

Cuttlefish.

Langostino.

Lobster, American.

Lobster, spiny.

Mussel, blue.

Mussel, green.

Octopus.

Oyster, Eastern.

Oyster, European.

Oyster, Pacific.

Scallop, bay.

Scallop, sea.

Sea urchin.

Shrimp, black tiger.

Shrimp, Chinese white.

Shrimp, freshwater.

Shrimp, Gulf.

Shrimp, Pacific white.

Shrimp, pink.

Shrimp, rock.

Squid.

Glossary of market terms.

Index.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia