• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Salmonella Infections, Networks of Knowledge, and Public Health in Britain, 1880-1975 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Salmonella Infections, Networks of Knowledge, and Public Health in Britain, 1880-1975

ISBN-13: 9780198704973 / Angielski / Twarda / 2015 / 272 str.

Anne Hardy
Salmonella Infections, Networks of Knowledge, and Public Health in Britain, 1880-1975 Anne Hardy 9780198704973 Oxford University Press, USA - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Salmonella Infections, Networks of Knowledge, and Public Health in Britain, 1880-1975

ISBN-13: 9780198704973 / Angielski / Twarda / 2015 / 272 str.

Anne Hardy
cena 568,91
(netto: 541,82 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 558,16
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Salmonella infections were the most significant food poisoning organisms affecting human and animal health across the globe for most of the twentieth century. In this pioneering study, Anne Hardy uncovers the discovery of food poisoning as a public health problem and of Salmonella as its cause. She demonstrates how pathways of infection through eggs, flies, meat, milk, shellfish, and prepared foods were realised, and the roles of healthy human and animal carriers understood. This volume takes us into the world of the laboratories where Salmonella and their habits were studied - a world with competing interests, friendships, intellectual agreements and disagreements - and describes how the importance of different strains of these bacteria and what they showed about agricultural practices, global trade, and modern industrial practices came to be understood. Finally, Hardy takes us from unhygienic practice on fields and farms, to crucial sites of bacterial exchange in slaughterhouse and kitchen, where infections like Salmonella and Campylobacter enter the human food chain, and where every cook can make the difference between well-being and suffering in those whom they feed. This history is based on a case-study of the British experience, but it is set in the context of today's immense global problem of food-borne disease which affects all human societies, and is one of the most urgent and important problems in global public health.

Kategorie:
Nauka, Historia
Kategorie BISAC:
History > Modern - 19th Century
Medical > Forensic Medicine
Medical > Toxicology
Wydawca:
Oxford University Press, USA
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780198704973
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
272
Waga:
0.54 kg
Wymiary:
23.88 x 16.26 x 2.03
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Anne Hardy provides a unique overview of Salmonella's rise as a modern health hazard and of the concomitant development of microbiology, epidemiology and public health ... Hardy provides a lucid tour de force through the history of Salmonella, microbiology, public health and food production. Her book's structure works very well in fusing these diverse histories into an insightful narrative. Readers are given a fascinating and important introduction not only to the world of Salmonella but also to the laboratories which illuminated this world.

Anne Hardy was on the academic staff of the Wellcome Institute for the History of Medicine and its successor the Wellcome Trust Centre for the History of Medicine at UCL, from 1990 to 2010. She is currently Honorary Professor at the Centre for History in Public Health, London School of Hygiene and Tropical Medicine.

Hardy, Anne Anne Hardy was educated at Oxford (England) and jo... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia