• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Salmonella » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Salmonella

ISBN-13: 9781315897424 / Angielski / Twarda / 2017 / 232 str.

Rufus K. Guthrie
Salmonella Rufus K. Guthrie 9781315897424 Taylor and Francis - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Salmonella

ISBN-13: 9781315897424 / Angielski / Twarda / 2017 / 232 str.

Rufus K. Guthrie
cena 921,09
(netto: 877,23 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 906,73
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Salmonella deals with the common infectious disease, Salmonellosis, which is commonly foodborne and is easily spread in any kitchen. The source of the pathogenic organisms is frequently poultry and the organism is often spread in the kitchen from poultry to other foods. This book describes the organisms, paths of transmission, infection and its treatment, and the control of the spread of the disease. The book is written so that food handlers at all levels can readily understand the material included. The book will also be easily understood by the lay person who could find it useful in any kitchen. Salmonella is excellent as a text or supplementary reading for food technology classes and sanitation classes.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Medical > Choroby zakaźne
Medical > Toxicology
Science > Mikrobiologia
Wydawca:
Taylor and Francis
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781315897424
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
232
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

1. The Salmonella 2. Taxonomy and Grouping of the Salmonella 3. Salmonellosis - The Infection 4. Control of Salmonella Spread 5. Antibiotic Sensitivity of Salmonella 6. Preventing the Contamination of Foods by Salmonella 7. Salmonella enteritidis in Eggs 8. Microbiological Methods for Detection of Salmonella Contamination

Rufus K. Guthrie



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia