• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Rice Bran and Rice Bran Oil: Chemistry, Processing and Utilization » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Rice Bran and Rice Bran Oil: Chemistry, Processing and Utilization

ISBN-13: 9780128128282 / Angielski / Miękka / 2019 / 315 str.

Xuebing Xu
Rice Bran and Rice Bran Oil: Chemistry, Processing and Utilization Xuebing Xu 9780128128282 Academic Press and Aocs Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Rice Bran and Rice Bran Oil: Chemistry, Processing and Utilization

ISBN-13: 9780128128282 / Angielski / Miękka / 2019 / 315 str.

Xuebing Xu
cena 666,89
(netto: 635,13 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 661,43
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Science > Reference
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Agriculture - General
Wydawca:
Academic Press and Aocs Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128128282
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
315
Waga:
0.42 kg
Wymiary:
22.91 x 15.19 x 1.68
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

This book on rice bran oil is the latest book in a series that includes books on soybeans, Canola, palm oil and sunflower. Like its predecessors it has been edited by recognized experts who have engaged specialist authors for the various chapters.. The book confirms that rice bran continues to be an underutilized raw material. Hopefully, this book which includes chapters describing Nutritional ingredients and active compositions of defatted rice bran and Rice bran protein and shows that oil is not the only valuable product of bran extraction will encourage such a system being realized. Perhaps the chapter on Rice husk, rice husk ash and their applications, will also stimulate interest in the field.

Rice bran oil is unique in that it contains ?-oryzanol, a mixture of esters of ferulic acid and a range of phytosterols, which mixture is considered to provide the oil with important nutraceutical properties. Accordingly, the book includes chapters dealing with Nutritional studies, Micronutrients, and Nutritional ingredients. The book is well written and easy to read.

Review by Albert Dijkstra 3/4/2019

FAOCS (Fellow American Oil Chemists' Society) and Scientific consultant

1. Chemistry of Rice Bran Oil 2. Nutritional Studies of Rice Bran Oil 3. Processing Technology of Rice Bran Oil 4. Bioprocessing Technology of Rice Bran Oil 5. Micronutrients in Rice Bran Oil 6. Applications of Rice Bran Oil 7. Analytical Aspects of Rice Bran Oil 8. Development of Rice Bran Functional Food and Evaluation of Its Healthful Properties 9. Rice Husk/Rice Husk Ash and Their Applications 10. Nutritional Ingredients and Active Compositions of Defatted Rice Bran 11. Rice Bran Protein: Extraction, Nutraceutical Properties, and Potential Applications

Ling-Zhi Cheong, Ph.D. actively participates and engages in research projects with both academic and industrial researchers in the field of enzyme technology, biocatalysis and biotransformation, lipids and phospholipids processing, lipid physics and functionality, food colloids especially surface active compounds with antioxidative properties and encapsulation technology. To date, she has actively authored and co-authored peer-reviewed articles and book chapters in aforementioned research areas. Xuebing Xu, is the general manager for Wilmar Global R&D Center. He is also honorary professor in the Faculty of Science and Technology of Aarhus University, Denmark. His research interests include lipid technology, enzyme technology, food functionality, food nanotechnology, biofuel technology, etc. with particular focus on structured lipids, biocatalysis, process technology, phospholipids, ionic liquids, biodiesels, food physics, etc. Xuebing Xu is also associate editor for JAOCS, ad hoc reviewer for more than 150 papers and members of editorial board for journals including EJLST, Open Biotechnology, etc. He has authored more than 200 publications and over 30 book chapters in lipid-related researches.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia