• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Rheology of Biological Soft Matter: Fundamentals and Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Rheology of Biological Soft Matter: Fundamentals and Applications

ISBN-13: 9784431560784 / Angielski / Twarda / 2016 / 390 str.

Isamu Kaneda
Rheology of Biological Soft Matter: Fundamentals and Applications Kaneda, Isamu 9784431560784 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Rheology of Biological Soft Matter: Fundamentals and Applications

ISBN-13: 9784431560784 / Angielski / Twarda / 2016 / 390 str.

Isamu Kaneda
cena 484,18
(netto: 461,12 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 462,63
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

In this book, a wide range subjects in biorheology are dealt with, from fundamentals to applications. The inclusion of quite substantial chapters concerned with application aspects such as the latest studies on foods, cosmetics, personal care products, and biological tissues, related regenerative medicine, is one of the features of the book. For the fundamental aspects, studies on the physicochemical characteristics of biopolymer, the key substance of soft matter, are listed. By contrast, in the application aspect, although the main topic is the rheology of foods, focusing on the "texture" of mastication or swallowing, novel studies on cosmetics and personal care products concerning feeling during the lubrication by those products are also considered. This book will engage both a professional and an academic audience interested in soft matter, especially as related to food, cosmetics, and personal care products. In particular, this work will have a special appeal to scientists and engineers in the food and cosmetics industries and to graduate students preparing for those fields.

Kategorie:
Nauka, Fizyka
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Mechanika klasyczna płynów
Technology & Engineering > Materials Science - General
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Soft and Biological Matter
Język:
Angielski
ISBN-13:
9784431560784
Rok wydania:
2016
Wydanie:
2017
Numer serii:
000450918
Ilość stron:
390
Waga:
0.80 kg
Wymiary:
16.6 x 24.5 x 2.4
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Bridging the gap between single molecule unbinding properties and macromolecular rheology.- Zero-Shear Viscosities of Polysaccharide Solutions.- Gel-Solvent Friction.- Swallowing and the rheological properties of soft drink and agar gel.- Moisture Distributions and Properties of Pasta Prepared or Cooked under Different Conditions.- Moisture Distributions and Properties of Pasta Prepared or Cooked under Different Conditions.- Rheological Studies on Gelation Kinetics of Powdered Soybean in the presence of Glucono-δ-Lactone.- Linkage between food rheology and human physiology during oral processing.- Gelation characteristics of heat-induced gels mixed meat with fish proteins.- Rheology modifiers for the management of dysphagia.- The effect of Preparation Conditions on the rheological properties of Gomatofu (Sesame tofu).- Rheology control agents for cosmetics.- Rheological Properties of Personal Lubricants.- Development of PVA Hydrogels with Superior Lubricity for Artificial Cartilage.- Physical Properties of Pig Vitreous Body.  

In this book, a wide range subjects in biorheology are dealt with, from fundamentals to applications. The inclusion of quite substantial chapters concerned with application aspects such as the latest studies on foods, cosmetics, personal care products, and biological tissues, related regenerative medicine, is one of the features of the book. For the fundamental aspects, studies on the physicochemical characteristics of biopolymer, the key substance of soft matter, are listed. By contrast, in the application aspect, although the main topic is the rheology of foods, focusing on the "texture" of mastication or swallowing, novel studies on cosmetics and personal care products concerning feeling during the lubrication by those products are also considered.

This book will engage both a professional and an academic audience interested in soft matter, especially as related to food, cosmetics, and personal care products. In particular, this work will have a special appeal to scientists and engineers in the food and cosmetics industries and to graduate students preparing for those fields.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia