• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Release and Bioavailability of Nanoencapsulated Food Ingredients: Volume 5 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Release and Bioavailability of Nanoencapsulated Food Ingredients: Volume 5

ISBN-13: 9780128156650 / Angielski / Miękka / 2020 / 532 str.

Seid Mahdi Jafari
Release and Bioavailability of Nanoencapsulated Food Ingredients: Volume 5 Jafari, Seid Mahdi 9780128156650 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Release and Bioavailability of Nanoencapsulated Food Ingredients: Volume 5

ISBN-13: 9780128156650 / Angielski / Miękka / 2020 / 532 str.

Seid Mahdi Jafari
cena 765,81 zł
(netto: 729,34 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 757,98 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Seria wydawnicza:
Nanoencapsulation in the Food Industry
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128156650
Rok wydania:
2020
Numer serii:
001080327
Ilość stron:
532
Waga:
0.67 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 2.59
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Section 1: Mechanisms of bioactive release from nanoencapsulated food systems 1. Controlled release of nanoencapsulated food ingredients 2. Targeted release of nanoencapsulated food ingredients

Section 2: Different approaches for studying the release profile of nanoencapsulated food ingredients 3. In-vitro assays of nanoencapsulated food ingredients 4. In-vivo assays of nanoencapsulated food ingredients

Section 3: Modeling of release data from nanoencapsulated food ingredients 5. Mathematical release modeling of nanoencapsulated food ingredients by experimental models 6. Cellular automata technique for release modelling of nanoencapsulated food ingredients 7. Monte Carlo technique for release modelling of nanoencapsulated food ingredients 8. Intelligent release modeling of nanoencapsulated food ingredients by ANNs and ANFIS

Section 4: Bioavailability of nanoencapsulated food ingredients 9. Biological fate of nanoencapsulated food bioactives 10. Muco-adhesive delivery systems for nanoencapsulated food ingredients 11. Bioavailability analysis of nanoencapsulated food bioactives 12. Importance of release and bioavailability studies for nanoencapsulated food ingredients

Prof. Seid Mahdi Jafari received his PhD in Food Process Engineering from the University of Queensland (Australia), in 2006. He has been working on the nanoemulsification and nanoencapsulation of food bioactive ingredients for the past 15 years. Now, as a full Professor, he is an academic member of GUASNR (Iran) and Adjunct Prof. in UVigo (Spain). He has published more than 320 papers in top-ranked International Food Science Journals and 60 book chapters along with editing 36 books with Elsevier, Springer, and Taylor & Francis.
In 2015, he was awarded as one of the top 1% world scientists by Thomson Reuters (Essential Scientific Indicators) in the field of Biological Sciences. In 2017, he was selected as one of the top national researchers by the Iranian Ministry of Science, Research, and Technology. He has been awarded as one of the world's highly cited researchers by Clarivate Analytics (Web of Science), in 2018, 2019 and 2020; and a top reviewer in the field of agricultural and biological sciences by Publons (2018 and 2019).



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia