• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Real Food Fermentation: Preserving Whole Fresh Food with Live Cultures in Your Home Kitchen » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Real Food Fermentation: Preserving Whole Fresh Food with Live Cultures in Your Home Kitchen

ISBN-13: 9781592537846 / Angielski / Miękka / 2012 / 176 str.

Alex Lewin
Real Food Fermentation: Preserving Whole Fresh Food with Live Cultures in Your Home Kitchen Lewin, Alex 9781592537846  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Real Food Fermentation: Preserving Whole Fresh Food with Live Cultures in Your Home Kitchen

ISBN-13: 9781592537846 / Angielski / Miękka / 2012 / 176 str.

Alex Lewin
cena 107,56 zł
(netto: 102,44 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 106,97 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Preserve your favorite foods through every season with Real Food Fermentation. Control your own ingredients, techniques, and additives. Learn a practical food-preparation skill you'll use again and again. And express yourself by making something unique and whole.Inside, you'll find: --All the basics: the process, the tools, and how to get started--A guide to choosing the right ingredients--Sauerkraut and beyond--how to ferment vegetables, including slaw-style, pickles, and kimchi--How to ferment dairy into yogurt, kefir, creme fraiche, and butter--How to ferment fruits, from lemons to tomatoes, and how to serve them--How to ferment your own beverages, including mead, kombucha, vinegar, and ginger ale--A primer on fermented meat, fish, soy, bread, and more--Everything you need to know about why the recipes work, why they are safe, what to do if they go wrong, and how to modify them to suit your taste

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Cooking > Specific Ingredients - Natural Foods
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781592537846
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
176
Waga:
0.65 kg
Wymiary:
25.4 x 20.57 x 1.27
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia