• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Rapid Microbiological Methods for Foods, Beverages and Pharmaceuticals » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Rapid Microbiological Methods for Foods, Beverages and Pharmaceuticals

ISBN-13: 9780632026296 / Angielski / Twarda / 1991 / 320 str.

Stannard C. J. Ed; Fredrick A. Skinner; S. B. Petitt
Rapid Microbiological Methods for Foods, Beverages and Pharmaceuticals Stannard C. J. Ed                        Fredrick A. Skinner S. B. Petitt 9780632026296 Blackwell Science - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Rapid Microbiological Methods for Foods, Beverages and Pharmaceuticals

ISBN-13: 9780632026296 / Angielski / Twarda / 1991 / 320 str.

Stannard C. J. Ed; Fredrick A. Skinner; S. B. Petitt
cena 673,74 zł
(netto: 641,66 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 665,49 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book considers the rapid microbiological techniques that are now increasingly used in industry as alternatives to more conventional methods. Although many of the pioneering studies in this field have taken place in clinical laboratories, the materials listed and organisms sought for foods, beverages and pharmaceuticals are much more varied. In this volume, leading experts from research and industry review the wide variety of approaches that are needed in an industrial setting. The methods described include electrometric techniques, ATP assay, and immunological methods for a wide range of organisms from salmonellas to viruses, each chapter drawing on the authors direct experience in industry to give a highly practical guide. The book should prove invaluable to those in the food, beverage and pharmaceutical industries, or in research and training, who require an up-to-date survey of the use of rapid microbiological methods.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Farmakologia
Science > Mikrobiologia
Wydawca:
Blackwell Science
Seria wydawnicza:
Geological Society Special Publication
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780632026296
Rok wydania:
1991
Numer serii:
000322295
Ilość stron:
320
Waga:
0.72 kg
Wymiary:
22.86 x 16.08 x 2.21
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

The use of ATP bioluminescence for the analysis of beer in polyethylene terphthalate (PET) bottles and associated plant; Rapid assessment of the bacterial content of milk by bioluminscent techniques; DEFT: recent developments for food and beverages; The rapid estimation of bacterial counts on meat and poultry by the direct epifluorescent filter technique; Medical and pharmaceutical applications of the direct epifluorescent filter technique (DEFT); The use of image analysis for MIC determination and bioassay; Optimization of automated electrometric methods; Conductance techniques for the detection of contaminants in beer; Electrical methods for water quality testing; A conductance screen for enterobacteriaceae in foods; Electrical screening of powdered dairy products; An inter–laboratory evaluation of an electrometric method for detection of salmonellas in milk products

This book considers the rapid microbiological techniques which are now increasingly used in industry as alternatives to more conventional methods. Although many of the pioneering studies in this field have taken place in clinical laboratories, the materials listed and organisms sought for foods, beverages and pharmaceuticals are much more varied. In this volume, leading experts from research and industry review the wide variety of approaches that are needed in an industrial setting. The methods discribed include electrometric



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia