• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Quality of Fresh and Processed Foods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Quality of Fresh and Processed Foods

ISBN-13: 9780306480713 / Angielski / Twarda / 2003 / 345 str.

Arthur M. Spanier; Terry Braggins; Ho Chi-Tang Ho
Quality of Fresh and Processed Foods Arthur M. Spanier Terry Braggins Ho Chi-Tan 9780306480713 Plenum Publishing Corporation - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Quality of Fresh and Processed Foods

ISBN-13: 9780306480713 / Angielski / Twarda / 2003 / 345 str.

Arthur M. Spanier; Terry Braggins; Ho Chi-Tang Ho
cena 928,04 zł
(netto: 883,85 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 886,75 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Quality is a composite term encompassing many characteristics of foods. These include color, aroma, texture, general nutrition, shelf-life, stability, and possible presence of undesirable constituents. Obviously deterioration of quality may lead to changes in the attributes that characterize the food in its fresh or freshly processed state. In addition, quality enhancement of products may be carried out using appropriate processing techniques. Interaction of different components present with one another could have a profound effect on sensory quality of products. Meanwhile, presence of extraneous matter such as pesticides and debris may also contribute to a compromise in the quality of foods. In addition, processing often brings about changes in many attributes of food including its nutritional value. Thus, examination of process-induced changes in food products is important. In this book, a cursory account of quality attributes of fresh and processed foods is provided. The book is of interest to food scientists, nutritionists and biochemists in academia, government and industry.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Quality Control
Wydawca:
Plenum Publishing Corporation
Seria wydawnicza:
Advances in Experimental Medicine and Biology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780306480713
Rok wydania:
2003
Wydanie:
2004
Numer serii:
000253056
Ilość stron:
345
Waga:
0.85 kg
Wymiary:
23.5 x 15.5
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

1. Effect of animal production on meat quality.- 2. Quality aspects of pork meat and its nutritional impact.- 3. Meat flavor: contribution of proteins and peptides to the flavor of beef.- 4. The effects of extended chilled storage on the odor and flavor of sheepmeat.- 5. Effect of electron beam irradiation on microbial growth, lipid oxidation and color of ground beef patties upon refrigerated storage.- 6. Enzymatic hydrolysis of lipids in muscle of fish and shellfish during cold storage.- 7. Temperature, color and texture prediction models for surimi seafood pasteurization.- 8. The chemistry of quality enhancement in low-value fish.- 9. The interaction of disulfide flavor compounds with proteins in model systems.- 10. Gas chromatography-olfactometry analysis and its importance in food quality control.- 11. Screening for sensory quality in foods using solid phase micro-extraction tandem mass spectrometry.- 12. Maillard reaction-based glycosylation of lysozyme.- 13. Quality modification of food by extrusion processing.- 14. Stability of aseptic flavored milk beverages.- 15. Sensory and peptides characteristics of soy sauce fractions obtained by ultrafiltration.- 16. Quality assessment of a low-salt soy sauce made of a salty peptide or its related compounds.- 17. Quality characteristics of edible oils.- 18. Flavor of vinegars.- 19. Textural quality assessment for fresh fruits and vegetables.- 20. Irradiation of apple cider: impact on flavor quality.- 21. Fruit and vegetable edible wraps: application to partially dehydrated apple pieces.- 22. Quality of fresh citrus fruit.- 23. Evaluation of water washes for the removal of organophososphorus pesticides from maine wild blueberries.- 24. Sugar quality in soft drink manufacture: the acid beverage floc problem.- 25. Influence of dna on volatile generation from maillard reaction of cysteine and ribose.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia