• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Quality and Grading of Carcasses of Meat Animals » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Quality and Grading of Carcasses of Meat Animals

ISBN-13: 9780849350238 / Angielski / Twarda / 1995 / 240 str.

S. D. Jones
Quality and Grading of Carcasses of Meat Animals S. D. Jones 9780849350238 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Quality and Grading of Carcasses of Meat Animals

ISBN-13: 9780849350238 / Angielski / Twarda / 1995 / 240 str.

S. D. Jones
cena 2560,83 zł
(netto: 2438,89 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 2518,69 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Three main factors affect the quality and composition of meat in farm animals. Production conditions determine the composition of the meat, while marketing and postmortem periods have a major bearing on the visual appearance and ultimate eating experience for the consumer. It is often difficult to compare research results from different countries since meat quality is assessed by a wide variety of procedures. Quality and Grading of Carcasses of Meat Animals reviews the development of commercial grading or classification schemes on a world-wide basis, and it provides a broad outline of the most common subjective and objective procedures for the assessment of meat quality.
The book provides reviews on:

  • Ante- and post-mortem effects on meat quality
  • Reducing fatness in meat animals
  • Prediction of carcass composition and meat quality
  • World carcass and grading systems
  • Electronic identification of animals
  • Kategorie:
    Technologie
    Kategorie BISAC:
    Technology & Engineering > Food Science - Food Packaging & Processing
    Science > General
    Medical > Weterynaria
    Wydawca:
    CRC Press
    Język:
    Angielski
    ISBN-13:
    9780849350238
    Rok wydania:
    1995
    Ilość stron:
    240
    Waga:
    0.53 kg
    Wymiary:
    22.78 x 15.7 x 1.91
    Oprawa:
    Twarda
    Wolumenów:
    01
    Dodatkowe informacje:
    Wydanie ilustrowane

    Antemortem Factors Influencing the Yield and Quality of Meat from Farm Animals, P.D. WarrissNew Techniques to Reduce Fatness in Farm Animals, A.L. SchaeferPostmortem Effects on the Appearance and Eating Quality of Meat, J.L. AalhusThe Evaluation of Muscle Quality, A.C. MurrayElectronic Assessment of Muscle Quality, H.J. SwatlandThe Influence of Carcass Composition on Meat Quality, J.D. WoodNew Techniques for Estimation of Carcass Composition, J.C. ForrestDevelopment of Carcass Grading and Classification Systems, M.A. PriceElectronic Identification of Animals and Carcasses, R. RobinsonFuture Directions for Carcass Assessment, S.D.M. JonesIndex

    Morgan S. Jones



    Udostępnij

    Facebook - konto krainaksiazek.pl



    Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

    Partner Mybenefit

    Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

    Czytaj nas na:

    Facebook - krainaksiazek.pl
    • książki na zamówienie
    • granty
    • książka na prezent
    • kontakt
    • pomoc
    • opinie
    • regulamin
    • polityka prywatności

    Zobacz:

    • Księgarnia czeska

    • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

    1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

    © 1997-2022 krainaksiazek.pl
         
    KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
    Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
    KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
    Polityka prywatnosci - link
    Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
    Przechowalnia Przechowalnia