• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Quality Management Systems for the Food Industry: A Guide to ISO 9001/2 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Quality Management Systems for the Food Industry: A Guide to ISO 9001/2

ISBN-13: 9781461359173 / Angielski / Miękka / 2013 / 193 str.

Andrew Bolton
Quality Management Systems for the Food Industry: A Guide to ISO 9001/2 Bolton, Andrew 9781461359173 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Quality Management Systems for the Food Industry: A Guide to ISO 9001/2

ISBN-13: 9781461359173 / Angielski / Miękka / 2013 / 193 str.

Andrew Bolton
cena 201,24
(netto: 191,66 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 192,74
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Inrecentyearsthere hasbeengrowingpressurefor consistentproduct quality, and a need for companies to demonstrate sound quality management practicesinorderto meet'DueDiligence' requirements of both legislation and the quality assurance practices of customers. It has become accepted that operating to the requirements of the international standard for quality management - BS EN ISO 9001 - goes a long way towards meeting these needs. The objective of this book is to explain the requirements of the standard, to offer advice about achieving those requirements and to indicate what the assessors will look for at assessment time. It is important that certification to the standard is sought to support achievementofcompanyobjectivesandnotthe reverse, andofcourse the standard canapplyto organizationsand services, justasmuch as to companies. Thus theword'company'inthe textshouldbe treated accordingly. lliustrative material hasbeen presentedunderthe logo of a fictiti- ous company 'Quality Food Services' - in this context QFS does not bear any relationship whatsoever to any identically or similarly named business that may exist. Readers will find it helpful to read the book with a copy of the standard to hand, and are stronglyencouraged to read the complete textbeforetakingany steps topreparefor certificationtothe standard. Andrew Bolton Tunbridge Wells June 1996 ix Acknowledgements No book of this nature can be written without adequate experience andknowledge, and qualitymanagementinthe food industry isboth a wide and a deep subject. Inevitably and necessarily one lives and learns from the wisdomand advice ofcolleaguesand friends. Ihave been privileged to work with many fine colleagues duringwhat has been ahappycareer, and to all ofthem, withinandwithoutUnilever, I take this opportunity to saythank you.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > General
Business & Economics > Zarządzenie i techniki zarządzania
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781461359173
Rok wydania:
2013
Wydanie:
1997
Ilość stron:
193
Waga:
0.30 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.12
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik

1 Introduction.- 2 Quality management principles — why BS EN ISO 9001?.- 3 Preparation for the programme — management commitment.- 4 Management responsibility.- 5 The quality system and document control.- 6 Buying and selling — purchasing and contract review.- 7 Design and development.- 8 Process control.- 9 Inspection, measuring and testing — calibration.- 10 Internal quality audit.- 11 Training.- 12 The assessment process.- 13 Achievement of the standard — what next?.- 14 Other accreditation/certification systems.- Appendix A Model quality manual: QFS Quality Food Services.- Appendix B Accredited third-party certification bodies.- Appendix C Guidance notes for the application of BS EN ISO 9001: 1994 for the food and drink industry.- Appendix D Guidance notes for the application of ISO 9002/EN29002/BS 5750: Part 2 To the hotel and catering industry.- Appendix E New Zealand Q-Base code: quality management systems for small and medium-sized enterprises — general requirements TB 004:1995.- Appendix F Glossary.- References.

Bolton, Andrew Andrew Bolton is the Associate Curator of the Cost... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia