• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Quality Management, Hygiene and Food Technology » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Quality Management, Hygiene and Food Technology

ISBN-13: 9786206838838 / Angielski / Miękka / 2025 / 84 str.

Bruno Rafael Virginio de Souza; Yohanna de Oliveira; Cássia Surama Oliveira da Silva
Quality Management, Hygiene and Food Technology de Souza, Bruno Rafael Virginio, de Oliveira, Yohanna, Oliveira da Silva, Cássia Surama 9786206838838 Our Knowledge Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Quality Management, Hygiene and Food Technology

ISBN-13: 9786206838838 / Angielski / Miękka / 2025 / 84 str.

Bruno Rafael Virginio de Souza; Yohanna de Oliveira; Cássia Surama Oliveira da Silva
cena 223,20
(netto: 212,57 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 223,72
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book is a collection of original studies derived from academic work on Quality Control, Hygiene and Food Safety and Food Technology, covering topics such as: sensory analysis of new food preparations, the use of whole foods and their acceptance, analysis of the nutritional labeling of whole products and bitter chocolates, family farming and hygienic-sanitary conditions and the quality of milk production. Therefore, the approach taken in this book is aimed at new perspectives aimed at improving quality aspects, with a view to the applicability of sanitary hygiene in food technology, with the aim of promoting guidance for health professionals on the various aspects of this subject, highlighting its importance in the context of nutrition.

Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - Horticulture
Wydawca:
Our Knowledge Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786206838838
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
84
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia