• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Quality Handling and Evaluation » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Quality Handling and Evaluation

ISBN-13: 9781402017001 / Angielski / Twarda / 2004 / 524 str.

Ramdane Dris; S. Mohan Jain; Shri Mohan S. M. Jain
Quality Handling and Evaluation Ramdane Dris S. Mohan Jain Shri Mohan S. M. Jain 9781402017001 Kluwer Academic Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Quality Handling and Evaluation

ISBN-13: 9781402017001 / Angielski / Twarda / 2004 / 524 str.

Ramdane Dris; S. Mohan Jain; Shri Mohan S. M. Jain
cena 1210,50 zł
(netto: 1152,86 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1156,64 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Food quality is becoming an ever-increasing important feature for consumers and it is well known that some food crops are perishable and have a very short shelf and storage life. An effective quality assurance system throughout the handling steps between harvest and retail display is essential to provide a consistently good quality supply of fresh food crops to the consumers and to protect the reputation of a given marketing label. Food manufacturing companies all over the world are incre- ingly focussing on quality aspect of food including minimally processed food to meet consumer demands for fresh-like and healthy food products. To investigate and control quality, one must be able to measure quality-related attributes. Quality of produce encompasses sensory attributes, nutritive values, chemical constituents, mechanical properties, functional properties and defects. Successful postharvest handling of crops requires careful coordination and integration of the various steps from harvest operations to consumer level in order to maintain the initial product quality. Maturity at harvest is one feature of quality of perishable products, it has great influence on their postharvest behavior during marketing. Safety assurance can be part of quality assurance and its focus on minimizing chemical and microbial contamination during production, harvesting, and postharvest handling of intact and fresh-cut of commodities. Essentially, electromagnetic (often optical) prop- ties relate to appearance, mechanical properties to texture, and chemical properties to flavor (taste and aroma).

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Agriculture - General
Business & Economics > Management Science
Wydawca:
Kluwer Academic Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781402017001
Rok wydania:
2004
Wydanie:
2004
Ilość stron:
524
Waga:
1.04 kg
Wymiary:
25.35 x 16.1 x 2.67
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Enzymes and Quality Factors of Fruits and Vegetables.- Volatile Flavours in Strawberries: A Description of the Components, and How to Analyse Them.- Methods to Evaluate the Antioxidant Activity.- Essential Oil Drugs — Terpene Composition of Aromatic Herbs.- Integral Handling of Banana.- Economics and Organisation of Horticultural Postharvest Production.- Handling Machinery and Damage Inflicted to the Product.- Mechanical Damage During Fruit Post-Harvest Handling: Technical and Physiological Implications.- Harvest and Postharvest Conditions for Apples and Pears.- Rapid Quality Evaluation Techniques of Horticultural Crops.- Table Grape Postharvest Management and Safety Issues.- Fruit Postharvest Technology: Instrumental Measurement of Ripeness and Quality.- Developmental Changes During Strawberry Fruit Ripening and Physico-Chemical Changes During Postharvest Storage.- Processing of Horticultural Crops in the Tropics.- Quality Dynamics and Quality Assurance of Fresh Fruits and Vegetables in Pre- and Postharvest.- Modification of Fruit Ripening by Genetic Transformation.- Quality of Equilibrium Modified Atmosphere Packaged (EMAP) Fresh-Cut Vegetables.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia