• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Qualitätsmanagement, Hygiene und Lebensmitteltechnologie » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Qualitätsmanagement, Hygiene und Lebensmitteltechnologie

ISBN-13: 9786206838791 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 92 str.

Bruno Rafael Virginio de Souza; Yohanna de Oliveira; Cássia Surama Oliveira da Silva
Qualitätsmanagement, Hygiene und Lebensmitteltechnologie de Souza, Bruno Rafael Virginio, de Oliveira, Yohanna, Oliveira da Silva, Cássia Surama 9786206838791 Verlag Unser Wissen - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Qualitätsmanagement, Hygiene und Lebensmitteltechnologie

ISBN-13: 9786206838791 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 92 str.

Bruno Rafael Virginio de Souza; Yohanna de Oliveira; Cássia Surama Oliveira da Silva
cena 223,20
(netto: 212,57 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 223,72
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Dieses Buch ist eine Sammlung von Originalstudien aus dem akademischen Bereich der Qualitätskontrolle, Hygiene und Lebensmittelsicherheit und der Lebensmitteltechnologie, die sich mit folgenden Themen befassen: sensorische Analyse neuer Lebensmittelzubereitungen, Verwendung und Akzeptanz von Vollwertkost, Analyse der Nährwertkennzeichnung von Vollwertprodukten und Bitterschokoladen, landwirtschaftliche Familienbetriebe und Hygiene- und Gesundheitsbedingungen sowie die Qualität der Milcherzeugung. Der in diesem Buch verfolgte Ansatz zielt daher auf neue Perspektiven zur Verbesserung der Qualitätsaspekte ab, mit Blick auf die Anwendbarkeit der Hygiene in der Lebensmitteltechnologie, mit dem Ziel, eine Anleitung für Fachleute des Gesundheitswesens zu den verschiedenen Aspekten dieses Themas zu fördern und seine Bedeutung im Zusammenhang mit der Ernährung hervorzuheben.

Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - Horticulture
Wydawca:
Verlag Unser Wissen
Język:
Niemiecki
ISBN-13:
9786206838791
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
92
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia