• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Pure Ketchup: A History of America's National Condiment with Recipes » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Pure Ketchup: A History of America's National Condiment with Recipes

ISBN-13: 9781611170177 / Angielski / Miękka / 2011 / 242 str.

Andrew F. Smith
Pure Ketchup: A History of America's National Condiment with Recipes Smith, Andrew F. 9781611170177 University of South Carolina Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Pure Ketchup: A History of America's National Condiment with Recipes

ISBN-13: 9781611170177 / Angielski / Miękka / 2011 / 242 str.

Andrew F. Smith
cena 82,88 zł
(netto: 78,93 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 82,03 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

For topping French fries or cottage cheese, K rations or school lunches, ketchup has long been an American favorite. In Pure Ketchup, Andrew F. Smith chronicles American milestones in ketchup history, including colonial adaptations of popular British mushroom, anchovy, and walnut ketchups, the rise of tomato-based ketchup, the proliferation of commercial bottling after the Civil War, debates about preservatives, the resurgence of homemade and designer varieties, and a recent challenge from salsa. In addition to the history of ketchup, the book also includes historical recipes.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > History
Cooking > Courses & Dishes - Sauces & Dressings
Social Science > Popular Culture
Wydawca:
University of South Carolina Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781611170177
Rok wydania:
2011
Ilość stron:
242
Waga:
0.39 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 1.52
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Smith, Andrew F. Andrew F. Smith teaches culinary history at The Ne... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia