• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Purchasing for Foodservice » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Purchasing for Foodservice

ISBN-13: 9780813814636 / Angielski / Miękka / 1994 / 160 str.

Robertson; Lynne Nannen Robertson; L. N. Robertson
Purchasing for Foodservice Robertson                                Lynne Nannen Robertson L. N. Robertson 9780813814636 Blackwell Publishing Professional - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Purchasing for Foodservice

ISBN-13: 9780813814636 / Angielski / Miękka / 1994 / 160 str.

Robertson; Lynne Nannen Robertson; L. N. Robertson
cena 209,83
(netto: 199,84 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 208,11
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Teaches accounting methods and knowledge of product specifications necessary for successful foodservice operation. In this time of high costs, administrators are looking at every possible way to economize without adversely affecting foodservice quality and the welfare of those served. Purchasing techniques can be very useful in maximizing the resources of the dietary department. This book will assist you in learning accounting procedures and product specifications that will be needed by the competent purchaser in performing the duties necessary to provide optimum purchasing decisions basic to a successful foodservice operation. The foods included are those used in most foodservice departments. No attempt has been made to cover all foods available. Useful for any level - written to be understood by all. The book has been organized to simplify a rather complex subject. It is hoped that this information will serve as a tool for making improvements in the purchasing function of foodservice departments.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Nutrition
Wydawca:
Blackwell Publishing Professional
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780813814636
Rok wydania:
1994
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
160
Waga:
0.24 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.94
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Preface; The Philosophy of Purchasing; Accounting Procedure; Beef; Pork; Lamb; Seafood; Poultry; Eggs; Dairy Products and Alternatives; Cheese; Fresh Fruits; Fresh Vegetables; Canned, Frozen, and Dried Fruits and Vegetables; Cereal Products; Spices, Herbs and Flavorings; Sweetening Agents; Beverages; Receiving and Storage, Index.

Teaches accounting methods and knowledge of product specifications necessary for successful foodservice operation.

In this time of high costs, administrators are looking at every possible way to economize without adversely affecting foodservice quality and the welfare of those served. Purchasing techniques can be very useful in maximizing the resources of the dietary department. This book will assist you in learning accounting procedures and product specifications that will be needed by the competent purchaser in performing the duties necessary to provide optimum purchasing decisions basic to a successful foodservice operation. The foods included are those used in most foodservice departments. No attempt has been made to cover all foods available. Useful for any level – written to be understood by all. The book has been organized to simplify a rather complex subject. It is hoped that this information will serve as a tool for making improvements in the purchasing function of foodservice departments.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia