• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry: Fundamentals and Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry: Fundamentals and Applications

ISBN-13: 9783030705886 / Angielski / Miękka / 2022 / 561 str.

Javier Raso; Volker Heinz; Ignacio Alvarez
Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry: Fundamentals and Applications Javier Raso Volker Heinz Ignacio Alvarez 9783030705886 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry: Fundamentals and Applications

ISBN-13: 9783030705886 / Angielski / Miękka / 2022 / 561 str.

Javier Raso; Volker Heinz; Ignacio Alvarez
cena 685,93
(netto: 653,27 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Many novel technologies have been proposed in the attempt to improve existing food processing methods. Among emerging nonthermal technologies, high intensity pulsed electric fields (PEF) is appealing due to its short treatment times and reduced heating effects. This book presents information accumulated on PEF during the last 15 years by experienced microbiologists, biochemists, food technologists, and electrical and food engineers.

Many novel technologies have been proposed in the attempt to improve existing food processing methods. Among emerging nonthermal technologies, high intensity pulsed electric fields (PEF) is appealing due to its short treatment times and reduced heating effects. This book presents information accumulated on PEF during the last 15 years by experienced microbiologists, biochemists, food technologists, and electrical and food engineers.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Allied Health Services - Medical Technology
Science > Biotechnology
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Food Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783030705886
Rok wydania:
2022
Dostępne języki:
Numer serii:
000156611
Ilość stron:
561
Waga:
0.78 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.95
Oprawa:
Miękka
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

1.- Fundamentals of application of PEF in the food industry

1.1   History of PEF in food processing

1.2   Basic electric concepts and generation of high voltage pulses

1.3   The phenomenon of electroporation

1.4   Electrochemical reaction in PEF treatment

2.- Effects of interest of PEF in the food industry

2.1 Microbial inactivation by PEF 

2.2 Cell membrane permeabilization by PEF

2.3 Effect of PEF on food quality

3.- Applications of PEF in the food industry

3.1 Liquid food pasteurization by PEF

3.2 PEF in the potato industry

3.3 PEF applications in a Winery

3.4 Improving sugar extraction by PEF

3.5 PEF applications in tomato Industry

3.6 Improving oil extraction from plant foods by PEF 

3.7 Improving extraction of compounds from microalgae

3.8 Application of PEF for valorization of by products from the food industry 

3.9 Other applications of PEF in the food industry

4.- PEF processing in the food industry

4.1 PEF industrial equipment design

4.3   PEF process performance analysis

4.3 Process validation and Hygienic design for PEF processing

4.4 Environmental impact assessment of the PEF technology incorporation in food processing

4.5 Regulation of foods processed by PEF

Javier Raso is a Professor of Food Technology at the University of Zaragoza in Spain.

Volker Heinz is the Head of the German Institute of Food Technologies at Quakenbrück.

Ignacio Alvarez is an Assistant Professor of Food Technology at the University of Zaragoza in Spain.

Stefan Toepfl is the Managing Director of Elea, a leading food processing equipment supplier in Quakenbrück, Germany.

Among all nonthermal food processing technologies, high intensity pulsed electric fields (PEF) is one of the most appealing due to its short treatment times and reduced heating effects. Its capability to enhance extraction processes and to inactivate microorganisms at temperatures that do not cause any deleterious effect on flavor, color or nutrient value of foods opens interesting possibilities for the food processing industry.

This new and revised edition of Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry presents the information accumulated on PEF over the last decade by experienced microbiologists, biochemists, food technologists and electrical and food engineers. With insight into current applications of PEF across the food industry, this text offers a comprehensive and up to date resource on PEF application in the food industry from the scientific fundamentals to its use in various food types to environmental and regulatory aspects. For researchers and industry professionals seeking a single source containing all of the relevant and up to date information on PEF in foods, look no further than this essential text. 



 



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia