• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Pâte à tartiner pour sandwich au porc » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Pâte à tartiner pour sandwich au porc

ISBN-13: 9786206352273 / Francuski / Miękka / 112 str.

Anurag Pandey
Pâte à tartiner pour sandwich au porc Pandey, Anurag 9786206352273 Editions Notre Savoir - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Pâte à tartiner pour sandwich au porc

ISBN-13: 9786206352273 / Francuski / Miękka / 112 str.

Anurag Pandey
cena 222,68
(netto: 212,08 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 222,68
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

La pâte à tartiner à base de viande est un produit industrialisé qui contient des ingrédients tels que de la viande, de la graisse, des épices et quelques autres additifs. Ils sont bien broyés pour obtenir une pâte fine. Bien que ce produit à base de viande ne soit pas une véritable émulsion, sa qualité est fortement liée à une combinaison bien mélangée de graisse, d'eau et de protéines solubles, ces dernières agissant en tant qu'agent émulsifiant. La stabilité de la pâte à tartiner dépend de plusieurs facteurs qui affectent sa durée de conservation en stimulant l'altération microbienne et les réactions chimiques.

Wydawca:
Editions Notre Savoir
Język:
Francuski
ISBN-13:
9786206352273
Ilość stron:
112
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Anurag Pandey travaille en tant que professeur adjoint au département de technologie des produits du bétail à PGIVER, Jaipur. Il a obtenu son M.V.Sc. et son Ph.D. de la Division de la technologie des produits du bétail de l'I.V.R.I., Bareilly (Inde).

Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia