• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Processing of Fruits and Vegetables: From Farm to Fork » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Processing of Fruits and Vegetables: From Farm to Fork

ISBN-13: 9781774634035 / Angielski / Miękka / 2021 / 382 str.

Khursheed Alam Khan; Megh R. Goyal; Abhimannyu A. Kalne
Processing of Fruits and Vegetables: From Farm to Fork Khursheed Alam Khan Megh R. Goyal Abhimannyu A. Kalne 9781774634035 Apple Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Processing of Fruits and Vegetables: From Farm to Fork

ISBN-13: 9781774634035 / Angielski / Miękka / 2021 / 382 str.

Khursheed Alam Khan; Megh R. Goyal; Abhimannyu A. Kalne
cena 403,98 zł
(netto: 384,74 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 400,67 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Looks at new and established technology for processing, physical and biochemical properties of fruits and vegetables and their products, challenges of the processing industry, and other related aspects, such as effect of processing on nutritional content, bioavailability, economic utilization of bio-wastes, and processing byproducts.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Food Packaging & Processing
Gardening > Techniques
Science > General
Wydawca:
Apple Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781774634035
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
382
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

PART I: PROCESSING, ANTIOXIDANT/ ENZYME PROFILES OF FRUITS AND VEGETABLES



Monica Premi and Khursheed Alam Khan





Effects of Enzymes in Processing of Fruits and Vegetables



Sivashankari Manickam and Akash Pare





Use of Solar Energy in Processing of Fruits and Vegetables



Mahendrabhai Babulal Patel, Kamalchandra R. Trivedi, and Khursheed Alam Khan





Manufacturing of Jams, Jellies and Marmalades from Fruits and Vegetables



Tanya Luva Swer, Savita Rani, and Khalid Bashir





Ultravoilet Light Treatment of Fresh Fruits and Vegetables



Bazilla Gayas, Beena Munaza, and Gagandeep Kaur Sidhu





Application of Pulsed Light Technology in Processing of Fruits and Vegetables



Umesh C. Lohani, Khan Chand, Navin C. Shahi, and Anupama Singh





Use of Hurdle Technology in Processing of Fruits and Vegetables



Kiran Dabas and Khursheed Alam Khan





Use of Vacuum Technology in Processing of Fruits and Vegetables



Chandrakala Ravichandran and Ashutosh Upadhyay





Extraction Techniques of Color Pigments from Fruits and Vegetables



Debabandya Mohapatra and Adinath Kate





Non-Destructive Methods for Size Determination of Fruits and Vegetables



Ajita Tiwari





Role of Artificial Sensors for Measurement of Physical, Biochemical Properties of Fruits and Vegetables



Anwesa Sarkar, Khursheed Alam Khan, Anupama Singh, and Navin Chandra Shahi





Waste Reduction Techniques in Fresh Produce



Kumari S. Banga, Sunil Kumar, and Khursheed Alam Khan





Negative Effects of Processing on Fruits and Vegetables



Tanya Luva Swer, Savita Rani, and Khalid Bashir





Effects of Processing on Vitamins in Fruits and Vegetables



Singathirulan Balasubramanian, Abhimannyu Arun Kalne, and Khursheed Alam Khan



Khursheed Alam Khan, MTech, is an Assistant Professor in the Department of Agricultural Engineering at the College of Horticulture, Mandsaur, of Rajmata Vijayaraje Scindia Agriculture University (RVSKVV), Madhya Pradesh, India. He has published more than 25 research papers in national and international journals as well as many conference papers. In addition to his research and teaching experience, he has worked at the national and international level for more than 13 years, with particular experience in the production and quality control of processed food products such as tomato ketchup, sauces, salad dressings, and mayonnaise.



Megh R. Goyal, PhD, PE, is a Retired Professor in Agricultural and Biomedical Engineering from the General Engineering Department in the College of Engineering at University of Puerto Rico–Mayaguez Campus. A prolific author and editor, he has written more than 200 journal articles and textbooks and has edited over 60 books.



Abhimannyu A. Kalne, MTech, is an Assistant Professor at Swami Vivekanand College of Agricultural Engineering and Technology & Research Station, Indira Gandhi Agricultural University, Raipur, India. Formerly he worked on the Technology Mission on Citrus project of the Government of India at the National Research Centre for Citrus, Nagpur, India, and on the World Bank-aided National Agricultural Innovation Project (Component 4: Basic and Strategic Research in the Frontier Areas of Agricultural Science) at the Central Institute of Agricultural Engineering, Bhopal, India.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia