• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Processing of Foods and Biomass Feedstocks by Pulsed Electric Energy » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Processing of Foods and Biomass Feedstocks by Pulsed Electric Energy

ISBN-13: 9783030409197 / Angielski / Miękka / 2021 / 418 str.

Eugene Vorobiev; Nikolai Lebovka
Processing of Foods and Biomass Feedstocks by Pulsed Electric Energy Eugene Vorobiev Nikolai Lebovka 9783030409197 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Processing of Foods and Biomass Feedstocks by Pulsed Electric Energy

ISBN-13: 9783030409197 / Angielski / Miękka / 2021 / 418 str.

Eugene Vorobiev; Nikolai Lebovka
cena 403,47
(netto: 384,26 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemia - Organiczna
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783030409197
Rok wydania:
2021
Wydanie:
2020
Ilość stron:
418
Waga:
0.61 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.26
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Part 1. General information, fundamental of electroporation and main information on experimental procedure and protocols

1. Introduction

2. Historical overview

3. Fundamentals of electroporation, theory and existing mathematical models for simulation of PEE processing

4. Techniques to detect electroporation

5. Types of pulse generators and efficiency of PEE protocols

Part 2. Assistance of food processing operations

6. Selective extraction

7. Osmotic treatment

8. Drying

9. Freezing

10. Cooking

11. Inactivation/stimulation of microorganisms

Part 3. Biorefinery application for processing of wastes and non-food biomasses

12. Root and tuber crops

13. Grape waste

14. Li

gnocellulosic biomass

15. Oil crops and residues

16. Wastes of exotic and citrus fruits

17. Bio-suspension (yeasts, microalgae)

Part 4. Existing pilot and industrial applications

18. Producers of generators

19. Examples of pilot and industrial applications

Eugene Vorobiev is a full Professor of the Chemical Engineering Department and a head of the laboratory for Agro-Industrial Technologies at the Université de Technologie de Compiègne (UTC), France


Nikolai I. Lebovka is a full professor of physics in the Physics Department at the Taras Shevchenko National University of Kiev

This book presents a comprehensive range of research on pulsed electric energy used in food processing, including sections on the fundamentals of electroporation and important techniques for the estimation of electroporation effects in various foods and biomass feedstocks. By focusing on application over theory, this book presents researchers with practical steps for processing techniques such as solid-liquid extraction, pressing, osmotic dehydration, drying, freezing and cooking. Special interest is given to the selective recovery and extraction of sugar, inulin, starch, proteins, polysaccharides, polyphenols, pigments, flavor compounds, phytochemicals and other of high-value components from food biomasses such as fruits and vegetables, leaves, herbs, mushrooms, microalgae and suspensions of cells. 


Processing of Foods and Biomass Feedstocks by Pulsed Electric Energy presents a singular overview of the biorefinery applications of pulsed electric energy for the processing of wastes and non-food biomasses such as root and tuber crops, grape waste, lignocellulosic biomass, oil crops and residues and seeds and peels of exotic and citrus fruits. The book begins by presenting general information on the fundamentals of electroporation and information on the procedures and protocols involved. Further chapters focus on the specific food processing operations involved and biorefinery applications for the processing of wastes and non-food biomasses. All of the relevant and up-to-date information any researcher needs on pulsed electric energy in food processing is presented here in this text. 



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia