• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Processing Effects on Safety and Quality of Foods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Processing Effects on Safety and Quality of Foods

ISBN-13: 9780367385118 / Angielski / Miękka / 2019 / 594 str.

Enrique Ortega-Rivas
Processing Effects on Safety and Quality of Foods Enrique Ortega-Rivas 9780367385118 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Processing Effects on Safety and Quality of Foods

ISBN-13: 9780367385118 / Angielski / Miękka / 2019 / 594 str.

Enrique Ortega-Rivas
cena 312,76 zł
(netto: 297,87 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 302,19 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This book provides methods and procedures used to assess the safety and quality of foods preserved by novel and emerging processing techniques. It presents evaluation techniques that yield reliable estimation of microbiological, physicochemical, nutritive, and sensory characteristics. Each chapter discusses the processing effects of relevant technologies and includes the basics of microbial kinetics, sensory evaluation, and the perception of food quality. A compendium of methods and procedures used to quantify the safety and quality of foods preserved by these promising novel techniques, this book addresses the entire food processing plant including food modeling, optimization, and design.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Quality Control
Social Science > Criminology
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367385118
Rok wydania:
2019
Dostępne języki:
Ilość stron:
594
Waga:
0.99 kg
Wymiary:
23.37 x 15.49 x 3.05
Oprawa:
Miękka

INTRODUCTION: PROCESSING, SAFETY, AND QUALITY. Food Preservation Technologies. Overview of Food Safety. Food Quality Perception. EVALUATING THE SAFETY AND QUALITY OF FOODS. Models for Microorganism Inactivation: Application in Food Preservation Design. Kinetics of Chemical Reactions and the Case of Monitoring Phenolic Compounds by High-Performance Liquid Chromatography Coupled with Mass Spectrometry. Use of Survival Analysis Statistics in Analyzing the Quality of Foods from a Consumer’s Perspective. EFFECTS OF SPECIFIC TECHNOLOGIES ON SAFETY AND QUALITY. Safety and Quality of Thermally Processed Foods in Hermetically Sealed Containers. Alternative Heating Technologies. Acrylamide Formation and Reduction in Fried Potatoes. Safety and Quality Effects in Foods Stored under Modified Atmosphere Conditions. Effects of Chilling and Freezing on Safety and Quality of Food Products. Drying and Dried Food Quality. Safety and Quality of Irradiated Food. Improving Food Safety and Quality by High-Pressure Processing. Temperature Distribution and Chemical Reactions in Foods Treated by Pressure-Assisted Thermal Processing. Food Quality and Safety Issues during Pulsed Electric Field Processing. Solid–Liquid Separations in Food Processing: Relevant Aspects in Safety and Quality. INTEGRATIVE APPROACH: SAFETY AND QUALITY IN FOOD PLANT DESIGN. The SAFES Methodology: A New Approach for Real-Food Modeling, Optimization, and Process Design. Development and Implementation of Food Safety Programs in the Food Industry.

Enrique Ortega-Rivas, Ph.D., is a professor at the Autonomous University of Chihuahua in Mexico. He holds a Visiting Scientist appointment at Food Science Australia and a Visiting Lectureship at Monash University in Australia. Dr. Ortega-Rivas was named a Fulbright Scholar while an Adjunct Associate Professor at Washington State University. He also received National Researcher status – maximum recognition that the Mexican government bestows on those in academia based on research efforts and endeavors.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia