• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Process-Induced Chemical Changes in Food » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Process-Induced Chemical Changes in Food

ISBN-13: 9781489919274 / Angielski / Miękka / 2013 / 362 str.

Fereidoon Shahidi;Chi-Tang Ho;Nguyen Van Chuyen
Process-Induced Chemical Changes in Food Fereidoon Shahidi                        Chi-Tang Ho                              Nguyen Van Chuyen 9781489919274 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Process-Induced Chemical Changes in Food

ISBN-13: 9781489919274 / Angielski / Miękka / 2013 / 362 str.

Fereidoon Shahidi;Chi-Tang Ho;Nguyen Van Chuyen
cena 605,23
(netto: 576,41 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 578,30
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Chemical changes that occur in foods during processing and storage are manifold and might be both desirable and undesirable in nature. While many of the processes are carried out intentionally, there are also certain unwanted changes that naturally occur in food and might have to be controlled. Therefore, efforts are made to devise processing technologies in which desirable attributes of foods are retained and their deleterious ef- fects are minimized. While proteins, lipids and carbohydrates are the main nutrients of food that are affected by processing, it is their interaction with one another, as well as in- volvement oflow-molecular-weight constituents that affects their flavor, color and overall acceptability. Thus, generation of aroma via thermal processing and bioconversion is of utmost importance in food preparation. Furthermore, processing operations must be opti- mized in order to eliminate or reduce the content of antinutrients that are present in foods and retain their bioactive components. Therefore, while novel processing technologies such as freezing, irradiation, microwaving, high pressure treatment and fermentation might be employed, control process conditions in a manner that both the desirable sensory attributes and wholesomeness of foods are safeguarded is essential. Obviously, method- ologies should also be established to quantitate the changes that occur in foods as a result of processing. This volume was developed from contributions provided by a group of internation- ally-recognized lead scientists.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Biochemia
Medical > Nutrition
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781489919274
Rok wydania:
2013
Wydanie:
Softcover Repri
Ilość stron:
362
Waga:
0.57 kg
Wymiary:
23.5 x 15.5
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Process-Induced Chemical Changes in Foods: An Overview; F. Shahidi, C.-T. Ho. Methods to Monitor Process-Induced Changes in Food Proteins; An Overview; E.C.Y. Li-Chan. Proteolysis and Gelation of Fish Proteins Under Ohmic Heating; J.W. Park, et al. Effect of Maturity and Curing on Peanut Proteins: Changes in Protein Surface Hydrophobicity; S.-Y. Chung, et al. High Pressure Processing Effects on Fish Proteins; T.C. Lanier. Effect of High Hydrostatic Pressure on Pacific Whiting Surimi; M.T. Morrissey, et al. High pressure Processing of Fresh Seafoods; B.K. Simpson. High Pressure and Heat Treatments Effects on Pectic Substances in Guava Juice; G.-C. Yen, H.-T. Lin. Chemometric Applications of Thermally Produced Compounds as Time-Temperature Integrators in Aseptic Processing of Particulate Foods; H.-J. Kim, Y.-M. Choi. Heating Rate of Egg Albumin Solution and Its Change During Ohmic Heating; T. Imai, et al. Chemical Changes During Extrusion Cooking: Recent Advances; M.E. Camire. Sucrose Loss and Color Formation in Sugar Manufacture; L.A. Edye, M.A. Clarke. Process-Induced Changes in Edible Oils; P.K.J.P.D. Wanasundara, F. Shahidi. 15 Additional Chapters. Index.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia