• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Principles of Protein Structure » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Principles of Protein Structure

ISBN-13: 9780387903347 / Angielski / Miękka / 1979 / 320 str.

Georg E. Schulz; R. Heiner Schirmer; G. E. Schulz
Principles of Protein Structure Georg E. Schulz R. Heiner Schirmer G. E. Schulz 9780387903347 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Principles of Protein Structure

ISBN-13: 9780387903347 / Angielski / Miękka / 1979 / 320 str.

Georg E. Schulz; R. Heiner Schirmer; G. E. Schulz
cena 363,12 zł
(netto: 345,83 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 346,96 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

New textbooks at all levels of chemistry appear with great regularity. Some fields like basic biochemistry, organic reaction mechanisms, and chemical thermodynamics are well represented by many excellent texts, and new or revised editions are published sufficiently often to keep up with progress in research. However, some areas of chemistry, especially many of those taught at the graduate level, suffer from a real lack of up-to-date textbooks. The most serious needs occur in fields that are rapidly changing. Textbooks in these subjects usually have to be written by scientists actually involved in the research which is advancing the field. It is not often easy to persuade such individuals to set time aside to help spread the knowledge they have accumulated. Our goal, in this series, is to pinpoint areas of chemistry where recent progress has outpaced what is covered in any available textbooks, and then seek out and persuade experts in these fields to produce relatively concise but instructive introductions to their fields. These should serve the needs of one semester or one quarter graduate courses in chemistry and biochemistry. In some cases the availability of texts in active research areas should help stimulate the creation of new courses.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Biochemia
Science > Chemia - Organiczna
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Ernst Schering Research Foundation Workshops
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780387903347
Rok wydania:
1979
Wydanie:
Softcover Repri
Numer serii:
000036320
Ilość stron:
320
Waga:
0.45 kg
Wymiary:
23.44 x 15.42 x 1.75
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

1 Amino Acids.- 1.1 The 20 Standard Amino Acids.- 1.2 Why Were Just These Amino Acids Selected?.- 1.3 Colinear Relation Between Nucleic Acids and Polypeptides.- 1.4 Side Chain Properties.- 1.5 Empirical Similarities Between Amino Acid Residues.- Summary.- 2 Structural Implications of the Peptide Bond.- 2.1 Synthesis on Ribosomes.- 2.2 Peptide Bond Dimensions.- 2.3 Steric Hindrance.- 2.4 Conformational Energy.- 2.5 cis versus trans Configuration.- Summary.- 3 Noncovalent Forces Determining Protein Structure.- 3.1 Dispersion Forces and Electron Shell Repulsion.- 3.2 Electrostatic Interactions.- 3.3 Van der Waals Potentials.- 3.4 Hydrogen Bonds.- 3.5 Entropic Forces.- 3.6 Molecular Packing.- Summary.- 4 The Covalent Structure of Proteins.- 4.1 Chain Assemblies.- 4.2 Disulfide Bonds.- 4.3 Enzyme-Controlled Modifications of the Main Chain.- 4.4 Enzyme-Controlled Side Chain Modifications.- Summary.- 5 Patterns of Folding and Association of Polypeptide Chains.- 5.1 Secondary Structure.- 5.2 Supersecondary Structures.- 5.3 Structural Domains.- 5.4 Globular Proteins.- 5.5 Aggregates of Globular Proteins.- 5.6 Hierarchy of Levels.- Summary.- 6 Prediction of Secondary Structure from the Amino Acid Sequence.- 6.1 Probabilistic Methods.- 6.2 Physico-Chemical Methods.- 6.3 Application of Prediction Methods.- 6.4 Evaluation of Prediction Methods.- 6.5 Emerging General Results.- Summary.- 7 Models, Display, and Documentation of Protein Structures.- 7.1 Structural Ingredients.- 7.2 Representations of Complete Structures.- 7.3 Abstract Chain Fold Representations.- Summary.- 8 Thermodynamics and Kinetics of Polypeptide Chain Folding.- 8.1 Thermodynamic Aspects.- 8.2 Speed, Precision, and Limitations of Folding in vitro.- 8.3 Structural Elements in Unfolded Chains.- 8.4 Folding Pathway.- 8.5 The Influence of Ligands.- 8.6 Simulations of the Folding Process.- Summary.- 9 Protein Evolution.- 9.1 Protein Speciation.- 9.2 Phylogeny on the Basis of Protein Structures.- 9.3 Protein Differentiation.- 9.4 Gene Fusion.- 9.5 Convergent Evolution in Proteins.- 9.6 Recognition of Distant Relationships.- Summary.- 10 Protein-Ligand Interactions.- 10.1 Ligand-Binding Sites of Immunoglobulins.- 10.2 Substrate-Binding Sites of Serine Proteases.- 10.3 Haem-Binding Sites.- 10.4 Nucleotide-Binding Sites.- 10.5 Binding Sites for Phosphoryl Groups.- 10.6 Interactions of Proteins With Other Macromolecules.- Summary.- 11 The Structural Basis of Protein Mechanism, Action, and Function.- 11.1 Definitions.- 11.2 Enzyme Catalysis.- 11.3 Biological and Medical Aspects of Protein Action and Function.- 11.4 Skeletal Muscle, a System in Which Protein Action Can be Related to the Overall Performance of an Organ.- Summary.- Appendix Statistical Mechanics of the Helix-Coil Transition.- A.1 Partition Function.- A.2 Probability of a Residue Being in a Certain Conformation.- A.3 Ising Model.- A.4 Zimm-Bragg Model for Helix-Coil Transition.- A.5 Comparision With Experimental Data.- References.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia