• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Principles of Enzymology for the Food Sciences » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Principles of Enzymology for the Food Sciences

ISBN-13: 9780824791483 / Angielski / Twarda / 1993 / 648 str.

John R. Whitaker; R. John Whitaker
Principles of Enzymology for the Food Sciences John R. Whitaker R. John Whitaker 9780824791483 CRC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Principles of Enzymology for the Food Sciences

ISBN-13: 9780824791483 / Angielski / Twarda / 1993 / 648 str.

John R. Whitaker; R. John Whitaker
cena 1168,27 zł
(netto: 1112,64 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1108,22 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This second edition explains the fundamentals of enzymology and describes the role of enzymes in food, agricultural and health sciences. Among other topics, it provides new methods for protein determination and purification; examines the novel concept of hysteresis; and furnishes new information on proteases, oxidases, polyphenol oxidases, lipoxygenases and the enzymology of biotechnology.

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical > Biochemistry
Science > Chemia
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC
Seria wydawnicza:
Mechanical Engineering (Marcel Dekker Hardcover)
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780824791483
Rok wydania:
1993
Numer serii:
000014775
Ilość stron:
648
Waga:
1.16 kg
Wymiary:
23.37 x 15.34 x 3.45
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

"The first edition of this text. . .has been the standard text in the field of food enzymology; nothing else has successfully competed with it. . ..The appearance of this new edition is welcome, offering [a]. . .discussion of the various enzymes of importance to food scientists and technologists, while maintaining the easy readability and technical excellence of the first edition. . .. . . .It is the only one-volume text. . .that would serve well for a serious lecture and laboratory course in food enzymology. It should be required and read by anyone who has technical responsibilities in the production or application of enzymes in the food industry today. "
---Trends in Food Science & Technology
". . .well presented and handsomely bound with lots of great figures and illustrations and a functional index. . ..highly recommend this book. "
---Journal of Rapid Methods and Automation in Microbiology
"Each chapter analyses in a critical manner the methods applied for the characterization and evaluation of enzymes' activity. . . .the volume is an extremely valuable tool for students, candidates for a doctoral degree, specialists and professors investigating the fascinating world of enzymes. "
---Isai Polytechnic Magazine

The Protein Nature of Enzymes. Enzyme Purification. Active Sites and Factors Responsible for Enzyme Catalysis. Rates of Reactions. Effect of Substrate Concentration on Rates of Enzyme-Catalyzed Reactions. Effect of Enzyme Concentration on Rates of Enzyme-Catalyzed Reactions. Kinetic Consequences of Enzyme Inhibition. Enzyme Inhibitors. Effect of pH on Rates of Enzyme-Catalyzed Reactions. Effect of Temperature on Rates of Enzyme-Catalyzed Reactions. Enzyme Cofactors. Classification and Nomenclature of Enzymes. Introduction to the Hydrolases. The Glycoside Hydrolases. Pectic Enzymes. The Esterases. The Nucleases and Biotechnology. The Proteolytic Enzymes. Ordinary and Limited Proteolysis. Introduction to the Oxidoreductases. Lactate Dehydrogenase. Glucose Oxidase. Polyphenol Oxidase. Xanthine Oxidase. Catalase and Peroxidase. Lipoxygenase (Lipoxidase).

John R. Whitaker

Whitaker, John R. Edited by John R. Whitaker, Ph.D., Norman F. Haard... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia