Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Positioning for Advantage: Techniques and Strategies to Grow Brand Value » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2683942]
•
Literatura piękna
[1633963]
więcej...
•
Turystyka
[63606]
•
Informatyka
[142538]
•
Komiksy
[32051]
•
Encyklopedie
[21625]
•
Dziecięca
[513474]
•
Hobby
[108575]
•
AudioBooki
[2047]
•
Literatura faktu
[198581]
•
Muzyka CD
[672]
•
Słowniki
[2768]
•
Inne
[404142]
•
Kalendarze
[1848]
•
Podręczniki
[165261]
•
Poradniki
[410274]
•
Religia
[456028]
•
Czasopisma
[396]
•
Sport
[59722]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3891]
•
Technologie
[205420]
•
Zdrowie
[89042]
•
Książkowe Klimaty
[125]
•
Zabawki
[2960]
•
Puzzle, gry
[3429]
•
Literatura w języku ukraińskim
[263]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10025]
Kategorie szczegółowe BISAC
Positioning for Advantage: Techniques and Strategies to Grow Brand Value
ISBN-13
: 9780231189002 / Angielski / Twarda / 2021 / 264 str.
Professor Kimberly A. Whitler
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Positioning for Advantage: Techniques and Strategies to Grow Brand Value
ISBN-13
: 9780231189002 / Angielski / Twarda / 2021 / 264 str.
Professor Kimberly A. Whitler
cena
129,87
zł
(netto: 123,69 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 122,34 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics
>
Strategia biznesowa
Design
>
Graphic Arts - Branding & Logo Design
Business & Economics
>
Marketing - Industrial
Wydawca:
Columbia University Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780231189002
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
264
Waga:
0.50 kg
Wymiary:
23.11 x 15.24 x 2.54
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Udostępnij
Czytaj nas na: